Картопля відварна
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування відвареної картоплі.
Відварну картоплю - найпростіший і найпоширеніший вид гарніру в Росії. Солити воду при варінні потрібно на самому початку.
Приготування:
Картоплю очистити від шкірки, промити і нарізати на шматки. Викласти в каструлю, залити холодною водою, посолити і до готовності. Картопля повинен легко протикати ножем. Злити воду і просушити картопля на повільному вогні. Полити картопля розтопленим вершковим маслом і подавати. При бажанні можна посипати страву подрібненою зеленню кропу.
- Картоплі - 800 грам
- Вершкового масла - 80 грам
- Сіль - За смаком
Приготування:
Картоплю очистити від шкірки, промити і нарізати на шматки. Викласти в каструлю, залити холодною водою, посолити і до готовності. Картопля повинен легко протикати ножем. Злити воду і просушити картопля на повільному вогні. Полити картопля розтопленим вершковим маслом і подавати. При бажанні можна посипати страву подрібненою зеленню кропу.