Рецепт Картопля відварна фото

Картопля відварна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування відвареної картоплі.

Опис приготування:

Відварну картоплю - найпростіший і найпоширеніший вид гарніру в Росії. Солити воду при варінні потрібно на самому початку.

Приготування:

Картоплю очистити від шкірки, промити і нарізати на шматки. Викласти в каструлю, залити холодною водою, посолити і до готовності. Картопля повинен легко протикати ножем. Злити воду і просушити картопля на повільному вогні. Полити картопля розтопленим вершковим маслом і подавати. При бажанні можна посипати страву подрібненою зеленню кропу.


  • Картоплі - 800 грам
  • Вершкового масла - 80 грам
  • Сіль - За смаком
Відварну картоплю - найпростіший і найпоширеніший вид гарніру в Росії. Солити воду при варінні потрібно на самому початку.

Приготування:

Картоплю очистити від шкірки, промити і нарізати на шматки. Викласти в каструлю, залити холодною водою, посолити і до готовності. Картопля повинен легко протикати ножем. Злити воду і просушити картопля на повільному вогні. Полити картопля розтопленим вершковим маслом і подавати. При бажанні можна посипати страву подрібненою зеленню кропу.

Схожі рецепти