Відварна картопля
(покроковий рецепт з фото)
Бувають такі дні, коли мій чоловік вирішує бути домашнім кухарем і йде щось творити на кухню. Я йому не заважаю, але ради він запитує постійно. Тому готує найпростіші страви. Як це, наприклад.
Хочу з вами поділитися, якщо ви не знаєте рецептом, як приготувати відварну картоплю ідеальну. До неї найкраще подати солону рибку і салат з овочів. Також можна подати одну із заготовок на зиму. Готується гарнір легко і досить швидко. Потрібно тільки не забути масло і зелень, а також додати досить солі.
- Картопля - 1200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Кріп - 0, 5 пучка
Картопля очистіть, промийте і наріжте його великими шматками. Залийте водою в каструлі, щоб вона була на 2 см вище картоплі.
Додайте в каструлю сіль. Доведіть воду до кипіння.
Потім варите картоплю протягом 20 хвилин на невеликому вогні.
Кріп промийте, обсушити і дрібно порубати.
Злийте з картоплі воду. Додайте до нього кріп з маслом.
Картоплю струсіть, закривши кришкою і подавайте. Смачного!