Картопля в «чалма»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.
Дуже простий рецепт французького картоплі з цибулею який відрізняється від інших йому подібних відсутністю таких важких продуктів. Дізнайтеся, як приготувати картоплю в"чалмі" .
Опис приготування:
Рецепт картоплі"в чалмі" не вимагає великих вкладень праці, блюдо може вживатися як в якості гарніру, так і окремо. Гарнір здається простим і нецікавим, але насправді вийшло дуже смачно, а запах був чудовий! За таким рецептом картопля виходить дуже смачним.
- Картопля - 500 грам
- Лук червоний - 2 штуки
- Масло рослинне - 70 грам
- Timyan - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Підготуйте все овочі, картоплю ретельно помийте і обсушіть.
Наріжте картоплю кружечками товщиною 0, 7 см.
Лук наріжте і розберіть на кільця.
У ємності перемішайте картопля з маслом, цибулею, посипте тімяном і сіллю. Розкладіть картоплю на деко одним шаром впритул один до одного.
На картопля викладіть кільця цибулі.
Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте картопля 25 хвилин.