Рецепт Картопля в «чалма» фото

Картопля в «чалма»
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Картопля , Цибуля
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Дуже простий рецепт французького картоплі з цибулею який відрізняється від інших йому подібних відсутністю таких важких продуктів. Дізнайтеся, як приготувати картоплю в"чалмі" .

Опис приготування:

Рецепт картоплі"в чалмі" не вимагає великих вкладень праці, блюдо може вживатися як в якості гарніру, так і окремо. Гарнір здається простим і нецікавим, але насправді вийшло дуже смачно, а запах був чудовий! За таким рецептом картопля виходить дуже смачним.

  • Картопля - 500 грам
  • Лук червоний - 2 штуки
  • Масло рослинне - 70 грам
  • Timyan - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
картопля в
Підготуйте все овочі, картоплю ретельно помийте і обсушіть.
картопля в
Наріжте картоплю кружечками товщиною 0, 7 см.
картопля в
Лук наріжте і розберіть на кільця.
картопля в
У ємності перемішайте картопля з маслом, цибулею, посипте тімяном і сіллю. Розкладіть картоплю на деко одним шаром впритул один до одного.
картопля в
На картопля викладіть кільця цибулі.
картопля в
Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте картопля 25 хвилин.

Схожі рецепти