Картопля по-вірменськи
(покроковий рецепт з фото)
Простий і шалено смачний рецепт картоплі по-вірменськи повинен бути в книзі рецептів кожної господині. Картопля з пряними спеціями і часником виходить дуже ароматною і хрусткою. Смакота!
Картопля по-вірменськи - одне з улюблених страв в моїй родині. Здавалося б, такий простий рецепт, всього лише запечена картопля, але в поєднанні з пряним каррі і часником виходить просто супер смакота. Ділюся рецептом як приготувати таку картопельку. Все дуже просто: готуємо маринад з масла і спецій, змішуємо з картоплею і в духовку. Є кілька секретів приготування цієї страви, сміливо беріть на замітку. Щоб картопля вийшла хрусткою, після того як поріже тонкими часточками, промийте її 3-4 рази під холодною водою. А якщо любите запечену картоплю помягче, при випіканні накрийте фольгою і зніміть її за 5-7 хвилин до готовності. Так картопля вийде не тільки м'якою, але ще і буде красивого золотистого кольору. Ця страва відмінно підходить на кожен день, але і на святковому столі буде дуже навіть доречно.
- Картопля - 500 грам
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 2 щіпки
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 25 мілілітрів