Рецепт Картопля під соусом «бешамель» фото

Картопля під соусом «бешамель»
(покроковий рецепт з фото)

Болгарська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соуси, Соус Бешамель

Картопля під соусом "бешамель" - повноцінне блюдо, яке не вимагає ніяких доповнень. Насичений молочний смак і чудовий аромат роблять це блюдо дуже незвичайним і навіть святковим.

Ароматний картопля з найніжнішої молочної скоринкою чудово підійде для сімейної вечері. Далі я докладно розповім, як приготувати картоплю під соусом "бешамель", щоб страва вийшла найсмачнішим.

  • Картопля - 500 грам
  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 75 Ст. Ложки
картопля під соусом
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картопля очистіть від шкірки.
картопля під соусом
У сотейнику з товстими стінками розтопіть вершкове масло, попередньо порізавши його шматочками.
картопля під соусом
Додайте борошно і сіль, готуйте кілька хвилин, енергійно помішуючи.
картопля під соусом
Тонкою цівкою введіть молоко і готуйте до загустіння маси.
картопля під соусом
Готовий соус "бешамель" по консистенції нагадуватиме заварний крем.
картопля під соусом
Очищену картоплю порізати тонкими пластинами і посоліть.
картопля під соусом
Викладіть картоплю в керамічну форму для запікання.
картопля під соусом
Рясно залийте соусом "бешамель" і відправте запікатися на 30-35 хвилин при температурі 190 градусів.
картопля під соусом
Картопля під соусом "бешамель" готовий. Смачного!

Схожі рецепти