Рецепт Картопля фарширований фото

Картопля фарширований
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Гарніри , Фаршировані
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перевагою цього рецепта є той факт, що начинку для фаршированого картоплі можна брати на свій смак: зелень, сир або овочі. Сьогодні розповім, як приготувати картоплю фарширований.

Опис приготування:

Молода картопля хороший тим, Запікати його трохи легше, особливо якщо використовувати рукав для запікання. Настійно раджу вам використовувати для фарширування ріпчасту цибулю, він віддасть сік картоплі і зробить його набагато смачніше і ароматні. Як зелені можна взяти як кріп, так і петрушку. Крім того, готову страву можна посипати тертим сиром і відправити ще на кілька хвилин в духовку або ж подати до м'яса на святковий стіл разом з соусом.

  • Картопля молода - 5-6 штук
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Часник молодий - 1 пучок
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
картопля фарширований - фото крок 1
1. Помідори і цибулю наріжте півкільцями. Кріп і молодий часник порубати ножем, змішайте, додайте рослинне масло і сіль за смаком.
картопля фарширований - фото крок 2
2. Молода картопля помийте і, не очищаючи, зробіть глибокі надрізи, не прорізаючи до кінця, картопля повинна вийти у вигляді гармошки.
картопля фарширований - фото крок 3
3. Фаршируйте картопля нарізаними помідорами, ріпчастою цибулею і зеленню, чергуючи начинку. Викладіть картоплю в рукав для запікання і відправте в розігріту до 180 градусів духовці на 1 годину до готовності.
картопля фарширований - фото крок 4
4. В кінці приготування розріжте пакет, змастіть картопля рослинним маслом або сметаною. Смачного!

Схожі рецепти