Картопля фарширований
(покроковий рецепт з фото)
Перевагою цього рецепта є той факт, що начинку для фаршированого картоплі можна брати на свій смак: зелень, сир або овочі. Сьогодні розповім, як приготувати картоплю фарширований.
Молода картопля хороший тим, Запікати його трохи легше, особливо якщо використовувати рукав для запікання. Настійно раджу вам використовувати для фарширування ріпчасту цибулю, він віддасть сік картоплі і зробить його набагато смачніше і ароматні. Як зелені можна взяти як кріп, так і петрушку. Крім того, готову страву можна посипати тертим сиром і відправити ще на кілька хвилин в духовку або ж подати до м'яса на святковий стіл разом з соусом.
- Картопля молода - 5-6 штук
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Часник молодий - 1 пучок
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
1. Помідори і цибулю наріжте півкільцями. Кріп і молодий часник порубати ножем, змішайте, додайте рослинне масло і сіль за смаком.
2. Молода картопля помийте і, не очищаючи, зробіть глибокі надрізи, не прорізаючи до кінця, картопля повинна вийти у вигляді гармошки.
3. Фаршируйте картопля нарізаними помідорами, ріпчастою цибулею і зеленню, чергуючи начинку. Викладіть картоплю в рукав для запікання і відправте в розігріту до 180 градусів духовці на 1 годину до готовності.
4. В кінці приготування розріжте пакет, змастіть картопля рослинним маслом або сметаною. Смачного!