Картопля фарширований
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Перевагою цього рецепта є той факт, що начинку для фаршированого картоплі можна брати на свій смак: зелень, сир або овочі. Сьогодні розповім, як приготувати картоплю фарширований.
Опис приготування:
Молода картопля хороший тим, Запікати його трохи легше, особливо якщо використовувати рукав для запікання. Настійно раджу вам використовувати для фарширування ріпчасту цибулю, він віддасть сік картоплі і зробить його набагато смачніше і ароматні. Як зелені можна взяти як кріп, так і петрушку. Крім того, готову страву можна посипати тертим сиром і відправити ще на кілька хвилин в духовку або ж подати до м'яса на святковий стіл разом з соусом.
- Картопля молода - 5-6 штук
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Часник молодий - 1 пучок
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
1. Помідори і цибулю наріжте півкільцями. Кріп і молодий часник порубати ножем, змішайте, додайте рослинне масло і сіль за смаком.
2. Молода картопля помийте і, не очищаючи, зробіть глибокі надрізи, не прорізаючи до кінця, картопля повинна вийти у вигляді гармошки.
3. Фаршируйте картопля нарізаними помідорами, ріпчастою цибулею і зеленню, чергуючи начинку. Викладіть картоплю в рукав для запікання і відправте в розігріту до 180 градусів духовці на 1 годину до готовності.
4. В кінці приготування розріжте пакет, змастіть картопля рослинним маслом або сметаною. Смачного!