Рецепт Фарширований картопля з тунцем і кетчупом фото

Фарширований картопля з тунцем і кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Картопля, Консервований тунець, Тунець
Дієтичне харчування, ПП рецепти, Вагітним і годуючим, Для діабетиків
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Фуршет, Пасха, 8 березня, 23 лютого
Гарячі страви, Фаршировані

Досить просте в приготуванні блюдо, яке можна подати до столу в будні або на святковий стіл! смачно, просто і ситно! По-моєму, прекрасні аргументи щоб спробувати!

Для приготування цієї страви вибирайте великий молода картопля, т.К. Після варіння картоплі в мундирі, шкірку з нього знімати не будемо. Розповідаю, як приготувати фарширований картопля з тунцем і кетчупом.

  • Картопля - 4 штуки (великий, молодий)
  • Тунець - 180-200 грам (консервований)
  • Кетчуп - 1-2 Ст. Ложок(EA"Maxeev »" без цукру і крохмалю)
  • Сир твердий - 100 грам
  • Зелень - пучок (для подачі)
  • Сіль - За смаком
фарширований картопля з тунцем і кетчупом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картопля заздалегідь відваріть до напівготовності в підсоленій воді.
фарширований картопля з тунцем і кетчупом - фото крок 2
Картопля розріжте уздовж навпіл. Ложкою видаліть зайву м'якоть, формуючи "човник" . Додайте в кожну половинку трохи кетчупу і за допомогою кулінарної кисті змастіть стінки.
фарширований картопля з тунцем і кетчупом - фото крок 3
З тунця злийте розсіл і розімніть вилкою. Начините картопля рибою.
фарширований картопля з тунцем і кетчупом - фото крок 4
Зверху присипте натертим на дрібній тертці сиром.
фарширований картопля з тунцем і кетчупом - фото крок 5
Запікайте 10-15 хвилин при температурі 180 градусів, посипте рубаною зеленню і відразу подавайте до столу.
фарширований картопля з тунцем і кетчупом - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти