Фарширований картопля з тунцем і кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Досить просте в приготуванні блюдо, яке можна подати до столу в будні або на святковий стіл! смачно, просто і ситно! По-моєму, прекрасні аргументи щоб спробувати!
Для приготування цієї страви вибирайте великий молода картопля, т.К. Після варіння картоплі в мундирі, шкірку з нього знімати не будемо. Розповідаю, як приготувати фарширований картопля з тунцем і кетчупом.
- Картопля - 4 штуки (великий, молодий)
- Тунець - 180-200 грам (консервований)
- Кетчуп - 1-2 Ст. Ложок(EA"Maxeev »" без цукру і крохмалю)
- Сир твердий - 100 грам
- Зелень - пучок (для подачі)
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картопля заздалегідь відваріть до напівготовності в підсоленій воді.
Картопля розріжте уздовж навпіл. Ложкою видаліть зайву м'якоть, формуючи "човник" . Додайте в кожну половинку трохи кетчупу і за допомогою кулінарної кисті змастіть стінки.
З тунця злийте розсіл і розімніть вилкою. Начините картопля рибою.
Зверху присипте натертим на дрібній тертці сиром.
Запікайте 10-15 хвилин при температурі 180 градусів, посипте рубаною зеленню і відразу подавайте до столу.
Смачного!