Рецепт Помідор, фарширований тунцем фото

Помідор, фарширований тунцем
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Овочі, Помідор
ПП рецепти
На вечерю
Бутерброди, Фаршировані

Рецепт іспанської закуски тапа - помідори, фаршировані тунцем, приправлені соусом з помідора, часнику і селери.

Цей рецепт дуже популярний в Іспанії і відноситься до тапас - закусок, які подаються до пива або вина і зазвичай їх їдять руками. Досить легкий в приготуванні, але тим не менше дуже смачний. Побалуйте своих гостей.

  • Помідора - 4 штуки
  • Консервованого тунця - 4 Ст. Ложки
  • Помідорів - 400 грам (маринованих )
  • Селера - 1 штука
  • Часнику - 2 зубчики
  • Томатного пюре - 1 Ст. Ложка
  • Петрушки - 10 грам
  • Сіль і перець - - За смаком
помідор, фарширований тунцем - фото крок 1
1. Дрібно нарізати селеру, цибуля і часник. Скласти нарізані інгредієнти, також мариновані помідори, томатне пюре і цукор в каструлю, перемішати і поставити на слабкий вогонь. Готувати 30 хвилин. Помішувати кожні п'ять хвилин, щоб суміш не прилипла до дна каструлі. Приправити сіллю і перцем.
помідор, фарширований тунцем - фото крок 2
2. Закип'ятити воду. Гострим ножем зробити надрізи на шкіру помідорів. Покласти помідори в киплячу воду на 2 хвилини. Шкірочка легко відійде. Відрізати верхівку (одну третину) помідора.
помідор, фарширований тунцем - фото крок 3
3. Вирізати серединку кожного помідора гострим ножем, щоб в неї помістилася столова ложка тунця.
помідор, фарширований тунцем - фото крок 4
4. Зробити пюре з тунця і покласти по ложці в кожен помідор. Коли томатний соус буде готовий, полити їм кожен з помідорів. Викласти їх на деко і поставити на середній гриль на 12 хвилин.
помідор, фарширований тунцем - фото крок 5
5. Поки готуються помідори, нарізати петрушку. Коли помідори будуть готові, прикрасити петрушкою і подати на стіл.

Схожі рецепти