Фарширований картопля грибами
(покроковий рецепт з фото)
Картопля і гриби - класичний дует! Красиве і смачне блюдо, яке зовсім нескладно готувати.
Смачне класичне поєднання - картопля і гриби. З таких простих продуктів можна приготувати відмінне, смачне і гарне блюдо. Воно буде доречно і на святковому столі, і в звичайний день. Пропоную вашій увазі простий рецепт - фарширований картопля грибами. Готувати його просто, продукти зовсім недорогі, а виглядає готову страву майже по-царськи Розповідаю, як приготувати страву.
1. Картопля найкраще вибрати приблизно однакового розміру. Вимити бульби, почистити і відварити до напів-готовності в підсоленій воді.
2. Гриби можна брати будь-які - і лісові та магазинні і свіжі, і морожені. Нарізаємо гриби на дрібні кубики.
3. Чистимо цибулю та нарізаємо на маленькі кубики.
4. Обсмажуємо гриби з цибулею до готовності. Додаємо за смаком сіль і перець.
5. Щоб зручніше працювати з картоплею - охолоджуємо його. Потім починаємо творити:) Можна картоплини розрізати навпіл і виймати ложкою середину, щоб утворилося місце для грибів. Можна зрізати з картоплини тонку кришечку по довжині і видовбати серединку, щоб вийшла човник. Це залежить від розміру бульб, які у вас є.
6. Фаршируємо підготовлені картоплини грибною начинкою і викладаємо в посуд для запікання, змащену олією.
7. Запікаємо картоплю в духовці при 180 градусах хвилин 20-30. Можна посипати картопля за 5-10 хвилин до закінчення готування тертим сиром.
Переконалися, що рецепт приготування фаршированого картоплі грибами простий? готуємо!
- Картопля - 1 кілограм
- Гриби - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
1. Картопля найкраще вибрати приблизно однакового розміру. Вимити бульби, почистити і відварити до напів-готовності в підсоленій воді.
2. Гриби можна брати будь-які - і лісові та магазинні і свіжі, і морожені. Нарізаємо гриби на дрібні кубики.
3. Чистимо цибулю та нарізаємо на маленькі кубики.
4. Обсмажуємо гриби з цибулею до готовності. Додаємо за смаком сіль і перець.
5. Щоб зручніше працювати з картоплею - охолоджуємо його. Потім починаємо творити:) Можна картоплини розрізати навпіл і виймати ложкою середину, щоб утворилося місце для грибів. Можна зрізати з картоплини тонку кришечку по довжині і видовбати серединку, щоб вийшла човник. Це залежить від розміру бульб, які у вас є.
6. Фаршируємо підготовлені картоплини грибною начинкою і викладаємо в посуд для запікання, змащену олією.
7. Запікаємо картоплю в духовці при 180 градусах хвилин 20-30. Можна посипати картопля за 5-10 хвилин до закінчення готування тертим сиром.
Переконалися, що рецепт приготування фаршированого картоплі грибами простий? готуємо!