Карибський салат
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і оригінальний салат з фруктами і курячим філе. Гострий перець надає пікантний смак салату, а завдяки грейпфруту і лимону виходить цікавий і насичений аромат. Спробуйте!
Інгредієнти салату вдало поєднуються, доповнюючи смак один одного. Кількість інгредієнтів розраховане на 4 порції. Можна подати салат на одній великій плоскій тарілці. Або розкласти порціями, наповнивши шкурки грейпфрута і авокадо.
- Грейпфрут - 1 штука
- Авокадо - 1 штука
- Куряча грудка - 1 штука
- Шпинат - 1 пучок
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець гострий - 1 частина

Підготуємо інгредієнти для салату.

Курячі грудки нарізаємо шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі до легкої скоринки.

Грейпфрут розрізаємо навпіл. М'якоть акуратно виймаємо, щоб залишилися цілими шкурки, в яких будемо подавати салат.
Часточки грейпфрута очищаємо від білої шкурки-плівки і поділяємо на шматочки.
Часточки грейпфрута очищаємо від білої шкурки-плівки і поділяємо на шматочки.

Шпинат моєму, ріжемо і висипаємо в салатниці з шкурок грейпфрута.

Обсмажене куряче філе нарізаємо невеликими смужками і додаємо в салат.

Далі, кладемо шматочки грейпфрута. Авокадо чистим, ріжемо тонкими часточками і додаємо в салат.

У оливкова олія кладемо нарізану дрібно гострий перець і сіль. Перемішуємо.

Маслом з перцем поливаємо салат. Потім, скроплюємо соком лимона.

Карибський салат готовий. Смачного!