Рецепт Карась в аерогрилі фото

Карась в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Риба та морепродукти , Карась
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже простий і швидкий рецепт приготування смачного карася для тих, хто любить готувати в аерогрилі.

Опис приготування:

Взагалі-то, це досить простий рецепт карася в аерогрилі, який раніше я використовувала для духовки, але зараз, коли вдома з'явився аерогриль, готую саме в ньому. Я просто запікаю карася, попередньо начинивши його цибулею, але ви можете трохи урізноманітнити цей рецепт і додати в начинку що-небудь на ваш розсуд. Хочу сказати тільки те, що при запіканні в аерогрилі риба виходить дуже м'якою і ніжною, а всі кісточки розчиняються, а оскільки масла не використовується ні краплі, то їжа виходить корисніше. І для всіх, хто зацікавився цим рецептом, я розповім, як приготувати карася в аерогрилі.

1) Спершу необхідно обробити рибу. Очищаємо карася від луски, виймаємо нутрощі, відрізаємо голову, плавники і хвіст. Потім гарненько промиваємо під холодною водою, натираємо сіллю і спеціями (я використовую чорний мелений перець і приправу для риби) і поставити на 10 хвилин в холодне місце.

2) через 10 хвилин обмащуємо карася з усіх боків майонезом.

3) Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, змішуємо з майонезом, додаємо трохи приправ і фаршируємо цією сумішшю коропа. Дуже часто я так само додаю в начинку свіжу зелень, виходить ще смачніше.

4) Загортаємо карася в фольгу і закриваємо конвертиком, викладаємо рибку в аерогриль і готуємо при 260 градусах високій швидкості вентилятора протягом 40 хвилин.

5) для 10 хвилин до готовності відвертаємо верхній лист фольги, щоб вийшла піджареної корочка.

Подавати можна з будь-яким гарніром на ваше смотрение, але особисто я їм просто рибу без гарніру, виходить дуже смачно і ситно.


  • Карась - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Майонез - 150-200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
Взагалі-то, це досить простий рецепт карася в аерогрилі, який раніше я використовувала для духовки, але зараз, коли вдома з'явився аерогриль, готую саме в ньому. Я просто запікаю карася, попередньо начинивши його цибулею, але ви можете трохи урізноманітнити цей рецепт і додати в начинку що-небудь на ваш розсуд. Хочу сказати тільки те, що при запіканні в аерогрилі риба виходить дуже м'якою і ніжною, а всі кісточки розчиняються, а оскільки масла не використовується ні краплі, то їжа виходить корисніше. І для всіх, хто зацікавився цим рецептом, я розповім, як приготувати карася в аерогрилі.

1) Спершу необхідно обробити рибу. Очищаємо карася від луски, виймаємо нутрощі, відрізаємо голову, плавники і хвіст. Потім гарненько промиваємо під холодною водою, натираємо сіллю і спеціями (я використовую чорний мелений перець і приправу для риби) і поставити на 10 хвилин в холодне місце.

2) через 10 хвилин обмащуємо карася з усіх боків майонезом.

3) Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, змішуємо з майонезом, додаємо трохи приправ і фаршируємо цією сумішшю коропа. Дуже часто я так само додаю в начинку свіжу зелень, виходить ще смачніше.

4) Загортаємо карася в фольгу і закриваємо конвертиком, викладаємо рибку в аерогриль і готуємо при 260 градусах високій швидкості вентилятора протягом 40 хвилин.

5) для 10 хвилин до готовності відвертаємо верхній лист фольги, щоб вийшла піджареної корочка.

Подавати можна з будь-яким гарніром на ваше смотрение, але особисто я їм просто рибу без гарніру, виходить дуже смачно і ситно.

Схожі рецепти