Капуста як в їдальні
(покроковий рецепт з фото)
Салат зі свіжої капусти і моркви - це популярне блюдо, яке можна зустріти в будь-який вітальні. Він має свій особливий смак! соковитий, хрусткий і низькокалорійний салат підкорить простотою і смаком!
Щоб приготувати капусту як в їдальні, потрібно знати кілька секретів! І тоді салат з капусти і моркви вийде м'яким, хрустким, освіжаючим, легким. Салат хоч і дуже простий, але смачний, вітамінний і бюджетний. Ділюся рецептом приготування капусти як у їдальні.
- Капуста - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти.
Капусту наріжте довгою соломкою. Викладіть в каструлю з товстим дном.
Капусту посоліть і злегка притисніть руками, вона виділить трохи соку.
Додайте в каструлю оцет, перемішайте. Поставте на сильний вогонь і прогрійте 2-3 хвилини, постійно помішуючи. Капуста трохи всядеться.
Моркву натріть на крупній тертці або на тертці для корейської моркви.
У глибокий салатник перекладіть капусту і додайте до неї натерту моркву.
Додайте цукор і масло, добре перемішайте.
Салат виходить надзвичайно смачним. Перед подачею його слід потримати годину в холодильнику, щоб він просочився заправкою.
Салат з капусти і моркви готовий. Смачного!