Рецепт Капуста як в їдальні фото

Капуста як в їдальні
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Капуста, Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати

Салат зі свіжої капусти і моркви - це популярне блюдо, яке можна зустріти в будь-який вітальні. Він має свій особливий смак! соковитий, хрусткий і низькокалорійний салат підкорить простотою і смаком!

Щоб приготувати капусту як в їдальні, потрібно знати кілька секретів! І тоді салат з капусти і моркви вийде м'яким, хрустким, освіжаючим, легким. Салат хоч і дуже простий, але смачний, вітамінний і бюджетний. Ділюся рецептом приготування капусти як у їдальні.

  • Капуста - 1 кілограм
  • Морква - 1 штука
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
капуста як в їдальні - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
капуста як в їдальні - фото крок 2
Капусту наріжте довгою соломкою. Викладіть в каструлю з товстим дном.
капуста як в їдальні - фото крок 3
Капусту посоліть і злегка притисніть руками, вона виділить трохи соку.
капуста як в їдальні - фото крок 4
Додайте в каструлю оцет, перемішайте. Поставте на сильний вогонь і прогрійте 2-3 хвилини, постійно помішуючи. Капуста трохи всядеться.
капуста як в їдальні - фото крок 5
Моркву натріть на крупній тертці або на тертці для корейської моркви.
капуста як в їдальні - фото крок 6
У глибокий салатник перекладіть капусту і додайте до неї натерту моркву.
капуста як в їдальні - фото крок 7
Додайте цукор і масло, добре перемішайте.
капуста як в їдальні - фото крок 8
Салат виходить надзвичайно смачним. Перед подачею його слід потримати годину в холодильнику, щоб він просочився заправкою.
капуста як в їдальні - фото крок 9
Салат з капусти і моркви готовий. Смачного!

Схожі рецепти