Рецепт Гуляш як в їдальні фото

Гуляш як в їдальні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Гуляш як в їдальні - це не класичний угорський гуляш, а простіша його версія, продукти для якого можна використовувати кожен раз різні. Вся таємниця гуляшу як в їдальні - в густому соусі.

Опис приготування:

Як приготувати гуляш як в їдальні?

1. М'ясо промийте, наріжте невеликими кубиками. Виріжте всі прожилки.

2. Цибуля чистий, наріжте півкільцями.

3. У каструлі на середньому вогні прогрійте масло і обсмажте цибулю до прозорості. На це піде хвилин 8-10. Постійно помішуйте.

4. Додайте в лук сіль, перець і спеції на свій смак. Перемішайте, аромат і смак спецій повинні переміщатися з цибулею.

5. До цибулі та спецій додайте шматочки м'яса. На середньо-повільному вогні тушкуйте м'ясо під кришкою 30 хвилин. Періодично помішуйте.

6. Поки м'ясо гаситься, чистий, помийте і натріть на крупній тертці моркву. У невеликій сковороді обсмажте моркву, помішуючи, протягом 8-10 хвилин, додайте до моркви томатну пасту, приправити сіллю, потім додайте крохмалю. Перемішайте.

7. Вміст каструлі додайте до м'яса. Підвищіть вогонь, доведіть до кипіння. Якщо треба, додайте спецій.

8. Вогонь понизьте, тушкуйте гуляш як в їдальні ще хвилин 10.

Гуляш як в їдальні готовий!

Подавайте з картопляним пюре.

Смачного!


  • Свинина або яловичина - 1 кілограм
  • Морква - 2 штуки (великі)
  • Цибулини - 2 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
Як приготувати гуляш як в їдальні?

1. М'ясо промийте, наріжте невеликими кубиками. Виріжте всі прожилки.

2. Цибуля чистий, наріжте півкільцями.

3. У каструлі на середньому вогні прогрійте масло і обсмажте цибулю до прозорості. На це піде хвилин 8-10. Постійно помішуйте.

4. Додайте в лук сіль, перець і спеції на свій смак. Перемішайте, аромат і смак спецій повинні переміщатися з цибулею.

5. До цибулі та спецій додайте шматочки м'яса. На середньо-повільному вогні тушкуйте м'ясо під кришкою 30 хвилин. Періодично помішуйте.

6. Поки м'ясо гаситься, чистий, помийте і натріть на крупній тертці моркву. У невеликій сковороді обсмажте моркву, помішуючи, протягом 8-10 хвилин, додайте до моркви томатну пасту, приправити сіллю, потім додайте крохмалю. Перемішайте.

7. Вміст каструлі додайте до м'яса. Підвищіть вогонь, доведіть до кипіння. Якщо треба, додайте спецій.

8. Вогонь понизьте, тушкуйте гуляш як в їдальні ще хвилин 10.

Гуляш як в їдальні готовий!

Подавайте з картопляним пюре.

Смачного!

Схожі рецепти