Капуста тушкована з огірками
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована капуста хороша як гарнір або як самостійну страву. А якщо додати до неї солоні огірки, то виходить просто смакота!
Для цього рецепта беріть саме солоні огірки, а не мариновані, інакше вийде несмачно. Капусту найкраще брати молоду і соковиту. А детальніше, як приготувати капусту тушковану з огірками, я розповім нижче.
- Капуста - 350-400 грам
- Цибуля - 1/2 штуки
- Огірок солоний - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Яблучний оцет - 1/2 Ст. Ложки
- Вода - 1/2 склянки
Підготуйте всі інгредієнти.
Капусту тонко нашаткуйте, потім тушкуйте на слабкому вогні з невеликою кількістю води.
На сковороді з рослинним маслом обсмажте подрібнену цибулю і часник до золотистого.
Слідом додайте нарізані кубиками огірки.
Тушковану капусту перекладіть в сковороду, влийте томатну пасту розведену у воді і яблучний оцет, тушкуйте до випаровування рідини. В кінці посоліть за смаком.
Капуста тушкована з огірками готова, смачного!