Рецепт Яловичина, тушкована з солоними огірками фото

Яловичина, тушкована з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Яловичина, Огірок, Солоний огірок
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Сьогодні я розповім, як приготувати тушковану яловичину з солоними огірками. Блюдо називається "азу" і є традиційною стравою татарської кухні. Приступаємо до його приготування!

Відмінне блюдо, яке прекрасно підійде на вечерю для великої родини. У складі є і м'ясо, і овочі. Все це дозволяє заощадити ваш час в його приготуванні. За пару годин ви отримуєте і м'ясне, і гарнір. Рекомендую всім господарочкам

  • Яловичина - 400 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Солоні огірки - 3-4 штук
  • Цибуля, морква - по 1 Штука
  • Помідор - 1 штука
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Гілочки петрушки - 5-6 штук
  • Сіль, перець - За смаком
яловичина, тушкована з солоними огірками - фото крок 1
Починаємо приготування страви з підготовки основних інгредієнтів. Очищаємо овочі, м'ясо гарненько промиваємо під водою.
яловичина, тушкована з солоними огірками - фото крок 2
На розпечену сковороду наливаємо невелику кількість рослинної олії і починаємо обсмажувати попередньо нарізану на шматочки яловичину. Обсмажуємо до золотистого.
яловичина, тушкована з солоними огірками - фото крок 3
Поступово додаємо до м'яса овочі. Спершу відправляємо на сковороду цибулю, потім морква, гострий перець, солоний огірочок.
яловичина, тушкована з солоними огірками - фото крок 4
Додаємо нарізаний помідор, гарненько все перемішуємо. Додаємо воду, накриваємо кришкою і тушкуємо все разом протягом 30 хвилин. Розтираємо часник з крупною сіллю, додаємо в сковороду і тушкуємо ще 10 хвилин.
яловичина, тушкована з солоними огірками - фото крок 5
Поки гаситься м'ясо, на окремій сковороді можна підсмажити картоплю, нарізаний брусочками. Як тільки він підрум'яниться, його можна буде додавати до м'яса і овочів.
яловичина, тушкована з солоними огірками - фото крок 6
Прикрашаємо готову страву гілочками петрушки і подаємо до столу! Смачного!

Схожі рецепти