Яловичина з огірками солоними
(покроковий рецепт з фото)
Готував за рецептом з куховарської книги і трохи сумнівався, але результат перевершив всі очікування. За цим рецептом м'ясо вийшло напрочуд смачним і дуже ніжним. Рекомендую.
Щоб приготувати яловичину з солоними огірками, спочатку поріжте цибулю і м'ясо і обсмажте їх на вершковому маслі до золотистої скоринки. Потім додайте три склянки кип'яченої води, спеції, столову ложку меду і тушкуйте один годину на слабкому вогні. Для 15 хвилин до готовності додайте солоні огірки. А в кінці влийте вершки, розведені з чайною ложкою кукурудзяного крохмалю. Доведіть до кипіння і відставте з вогню. Дайте м'яса хвилин 15 настоятися і подавайте на стіл. Смачного!
- Яловичина - 800 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Огірки солені - 4 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Вершки - 1 Склянка
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 40 грам
Цибулю дрібно порубати, і обсмажте на розтопленому вершковому маслі.
Яловичину поріжте невеликими шматочками і додайте до цибулі. НЕ солі, щоб м'ясо не пустило сік.
Постійно помішуйте, щоб цибуля не підгорів, смажте до золотистої скоринки на м'ясі.
Потім додайте три склянки кип'яченої води, , мідь, лавровий лист, приправити сіллю, поперчіть і тушкуйте 1 годину на слабкому вогні.
Для 15 хвилин до готовності додайте дрібно порізані солоні огірки.
Розведіть у склянці вершків чайну ложку кукурудзяного крохмалю і влийте його в тушковане м'ясо, перемішайте і доведіть до кипіння. Відразу ж відставте з вогню.