Рецепт Яловичина з огірками солоними фото

Яловичина з огірками солоними
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Огірок , Солоний огірок
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Готував за рецептом з куховарської книги і трохи сумнівався, але результат перевершив всі очікування. За цим рецептом м'ясо вийшло напрочуд смачним і дуже ніжним. Рекомендую.

Опис приготування:

Щоб приготувати яловичину з солоними огірками, спочатку поріжте цибулю і м'ясо і обсмажте їх на вершковому маслі до золотистої скоринки. Потім додайте три склянки кип'яченої води, спеції, столову ложку меду і тушкуйте один годину на слабкому вогні. Для 15 хвилин до готовності додайте солоні огірки. А в кінці влийте вершки, розведені з чайною ложкою кукурудзяного крохмалю. Доведіть до кипіння і відставте з вогню. Дайте м'яса хвилин 15 настоятися і подавайте на стіл. Смачного!

  • Яловичина - 800 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Огірки солені - 4 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Вершки - 1 Склянка
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 40 грам
яловичина з огірками солоними - фото крок 1
Цибулю дрібно порубати, і обсмажте на розтопленому вершковому маслі.
яловичина з огірками солоними - фото крок 2
Яловичину поріжте невеликими шматочками і додайте до цибулі. НЕ солі, щоб м'ясо не пустило сік.
яловичина з огірками солоними - фото крок 3
Постійно помішуйте, щоб цибуля не підгорів, смажте до золотистої скоринки на м'ясі.
яловичина з огірками солоними - фото крок 4
Потім додайте три склянки кип'яченої води, , мідь, лавровий лист, приправити сіллю, поперчіть і тушкуйте 1 годину на слабкому вогні.
яловичина з огірками солоними - фото крок 5
Для 15 хвилин до готовності додайте дрібно порізані солоні огірки.
яловичина з огірками солоними - фото крок 6
Розведіть у склянці вершків чайну ложку кукурудзяного крохмалю і влийте його в тушковане м'ясо, перемішайте і доведіть до кипіння. Відразу ж відставте з вогню.

Схожі рецепти