Канапе з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом річної закуски з кабачків. При всій простоті приготування, канапе виходить яскравим і ефектним. Молодий сирої кабачок відмінно поєднується з зеленим вершковим соусом і овочами.
Кабачок для цього рецепта вибирайте молодий, з тонкою шкіркою, без ушкоджень. Петрушку можна замінити на більш нейтральний шпинат. Якщо у вас недостатньо потужний блендер, попередньо замочіть кешью на півгодини в окропі. А детальніше, як приготувати канапе з кабачків я розповім нижче. Беріть на замітку рецепт цього оригінального і смачного блюда!
- Кабачок - 1 штука
- Кешью - 25 грам
- Харчові дріжджі - 1 Чайна ложка
- Петрушка - 10-15 грам
- Вода - 65 мілілітрів
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Оливки - 50 грам
- Помідори черрі - 50 грам
- Паростки гороху - За смаком
- Кунжут - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
У блендері подрібніть петрушку, часник, харчові дріжджі, кешью, сіль і лимонний сік з водою до однорідного стану.
Кабачок наріжте кружальцями завтовшки приблизно 3 мм.
Викладіть на половину кружечків зелений соус, а зверху порізані оливки.
Накрийте ще одним шаром кабачків, а зверху знову зелений соус і порізані помідори черрі.
Прикрасьте канапе паростками гороху і кунжутом.
Канапе з кабачків готове, смачного!