Кальмари до пива
(покроковий рецепт з фото)
Кальмари можуть стати приємним доповненням до пива, якщо їх правильно приготувати. Така закуска дуже популярна в кафе і ресторанах, але її можна швидко і просто приготувати в домашніх умовах.
Якщо вам стало цікаво, як приготувати кальмари до пива, то цей рецепт для вас. Кальмари є прекрасною легкою закускою. Вони дуже корисні для організму. Така закуска порадує велику компанію друзів, яка зібралася разом.
- Кальмар - 200 грам
- Соєвий соус - 30 мілілітрів
- Суміш перців - 1 Чайна ложка
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Крохмаль кукурудзяний - 3 Ст. Ложки
- Вода газована - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Розпушувач тіста - 1/2 чайних ложки
- Паприка солодка - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
Тушку кальмара розморозити, чистий і Допомога. Наріжте її на невеликі кружечки.
Тепер вам необхідно замаринувати морепродукт. Для цього викладіть кальмари в миску, залийте соєвим соусом. Притрусіть зверху сумішшю перців і перемішайте. Залиште в холодильнику маринуватися.
Поки кальмари маринуються, приготуйте кляр. Для цього візьміть Сильногазований мінеральну водичку, вилийте її в піалку. Додайте до неї розпушувач і крохмаль. Залийте водою і перемішайте, щоб не було грудочок.
Охолодіть кляр в холодильнику. Потім замариновані кальмари макайте в кляр і викладайте на сковорідку з розігрітою олією.
Обсмажуйте колечка кальмарів з двох сторін в достатній кількості рослинного масла. Коли вони стануть золотистими, дістаньте їх і викладіть на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.