Рецепт Кальмар, маринований по-корейськи фото

Кальмар, маринований по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Морепродукти, Морква, Цибуля, Кальмари
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл

До будь-якого святкового або повсякденного столу закуска по-корейськи завжди актуальна. Можна приготувати таким способом не тільки овочі. Дізнайтеся, як приготувати кальмар, маринований по-корейськи.

При приготуванні кальмарів головне не переварити їх, 1-3 хвилини і не більше, інакше вони стануть гуязиками. Можна купити вже почищені кальмари, так буде простіше і швидше, але також їх можна і почистити самостійно, це не складно. Готується все легко, тільки потрібно дотримуватися інструкції.

  • Кальмар - 0, 5 кілограма
  • Цибулина - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Кунжут - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Соняшникова олія - За смаком
кальмар, маринований по-корейськи - фото крок 1
1. Тушку кальмара очищаємо, промиваємо під холодною водою. На вогонь ставимо каструлю і наливаємо воду, в киплячу воду кидаємо тушки і варимо 1-2 хвилини, після чого відразу промиваємо холодною водою.
кальмар, маринований по-корейськи - фото крок 2
2. Готові кальмари витираємо паперовим рушником насухо і нарізаємо шматочками.
кальмар, маринований по-корейськи - фото крок 3
3. Моркву чистимо і моєму, натираємо на крупній тертці відправляємо в тарілку. Ставимо сковороду на вогонь, наливаємо трохи олії і розігріваємо. Натерту моркву кидаємо на сковорідку, додаємо паприку і цукор, обсмажуємо до повної готовності.
кальмар, маринований по-корейськи - фото крок 4
4. Цибулину очищаємо і нарізаємо шматочками. Сковороду ставимо на вогонь і обсмажуємо на ній цибулю з додаванням кунжуту.
кальмар, маринований по-корейськи - фото крок 5
5. Овочі перекладаємо в одну тарілку, додаємо кальмарів, оцет і часник, перемішуємо і ставимо в холодильник настоюватися мінімум на 2 годину.

Схожі рецепти