Рецепт Кальмар з квасолею по-корейськи фото

Кальмар з квасолею по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Бобові , Квасоля , Морепродукти , Кальмари
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Гостре блюдо для любителів гострих відчуттів. Кальмар з квасолею по-корейськи - це ідеальна закуска до святкового столу. Підходить до будь-яких гарнірів, особливо до картопляного пюре або спагетті.

Опис приготування:

Не сушіть голову над тим, що приготувати до святкового столу. Краще прямо зараз дізнайтеся, як приготувати кальмара з квасолею по-корейськи. Закуска вам сподобається на все 100%, особливо якщо ви любите гостреньке. Не забудьте, що готову страву має настоятися в холодильнику як мінімум 10 годин, а краще цілу добу. Хай щастить!

  • Кальмар - 500 грам (заморожений)
  • Квасоля - 500 грам (заморожена)
  • Масло рослинне - 150 мілілітрів
  • Koriandr - 1, 5 чайних ложки
  • Перець - 1, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Сіль - За смаком
кальмар з квасолею по-корейськи - фото крок 1
Перемішайте між собою всі сухі інгредієнти.
кальмар з квасолею по-корейськи - фото крок 2
Додайте подрібнений часник, а також соєвий соус і оцет. Перемішуємо. Маринад готовий.
кальмар з квасолею по-корейськи - фото крок 3
Квасоля розморожуємо і відварюємо до готовності в киплячій підсоленій воді.
кальмар з квасолею по-корейськи - фото крок 4
Також відварюємо до готовності очищених кальмарів.
кальмар з квасолею по-корейськи - фото крок 5
Витягуємо кальмара з каструлі і нарізаємо його соломкою. З'єднуємо кальмарів з квасолею.
кальмар з квасолею по-корейськи - фото крок 6
Розігріваємо в сотейнику рослинне масло, виливаємо його зверху. Також додаємо маринад.
кальмар з квасолею по-корейськи - фото крок 7
Перемішуємо і відправляємо в холодильник на всю ніч. Смачного!

Схожі рецепти