Кальмар з квасолею по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Гостре блюдо для любителів гострих відчуттів. Кальмар з квасолею по-корейськи - це ідеальна закуска до святкового столу. Підходить до будь-яких гарнірів, особливо до картопляного пюре або спагетті.
Не сушіть голову над тим, що приготувати до святкового столу. Краще прямо зараз дізнайтеся, як приготувати кальмара з квасолею по-корейськи. Закуска вам сподобається на все 100%, особливо якщо ви любите гостреньке. Не забудьте, що готову страву має настоятися в холодильнику як мінімум 10 годин, а краще цілу добу. Хай щастить!
- Кальмар - 500 грам (заморожений)
- Квасоля - 500 грам (заморожена)
- Масло рослинне - 150 мілілітрів
- Koriandr - 1, 5 чайних ложки
- Перець - 1, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Часник - 5 зубчиків
- Сіль - За смаком
Перемішайте між собою всі сухі інгредієнти.
Додайте подрібнений часник, а також соєвий соус і оцет. Перемішуємо. Маринад готовий.
Квасоля розморожуємо і відварюємо до готовності в киплячій підсоленій воді.
Також відварюємо до готовності очищених кальмарів.
Витягуємо кальмара з каструлі і нарізаємо його соломкою. З'єднуємо кальмарів з квасолею.
Розігріваємо в сотейнику рослинне масло, виливаємо його зверху. Також додаємо маринад.
Перемішуємо і відправляємо в холодильник на всю ніч. Смачного!