Рецепт Маринований часник по-корейськи фото

Маринований часник по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Американська кухня
Овочі , Часник
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 9-10
Час приготування: 3 дн. 12 г. 0 хв.

Ще одна чудова страва для любителів всього приготованого по-корейськи в домашніх умовах. Такий часничок стане відмінною гострої закускою на вашому столі.

Опис приготування:

Різні страви, приготовані по-корейськи, вже давно увійшли в наше повсякденне життя і зайняли там міцну позицію. Тому я розповім вам, як приготувати маринований часник по-корейськи і тим самим додам ще одне до цього списку. Насправді це справжній шедевр для справжніх любителів часнику, таких як я. До того ж рецепт приготування маринованого часнику по-корейськи дуже простий і відмінно підійде в якості закуски до будь-яких гарячих страв.

1) Насамперед ретельно промиваючи неочищені головки часнику. Потім розділяємо його на зубчики, але не чистий, і даємо трохи просохнути.

2) Перекладаємо часник в скляну банку і заливаємо його оцтом, доливаємо трохи води.

3) Банку закриваємо кришкою і залишаємо в темному прохолодному місці на тиждень.

4) Після закінчення 7 днів ми дістаємо часник. Перед цим нам необхідно перелити соєвий соус в каструлю і прокип'ятити його 10 хвилин на повільному вогні. Коли він охолоне, треба розлити його по скляних банках так, щоб він займав 1/3 частина обсягу і перекласти в ці банки часник.

5) В кінці ми закочує банки кришками, а банки відправляємо в льох, в холодильник або на балкон, якщо там вже досить холодно.

Це насправді відмінна пікантна закуска, яка дуже добре підійде, наприклад, до гарячої картопелька і можливо навіть складе конкуренцію маринованим огіркам.


  • Часник - 1 кілограм
Різні страви, приготовані по-корейськи, вже давно увійшли в наше повсякденне життя і зайняли там міцну позицію. Тому я розповім вам, як приготувати маринований часник по-корейськи і тим самим додам ще одне до цього списку. Насправді це справжній шедевр для справжніх любителів часнику, таких як я. До того ж рецепт приготування маринованого часнику по-корейськи дуже простий і відмінно підійде в якості закуски до будь-яких гарячих страв.

1) Насамперед ретельно промиваючи неочищені головки часнику. Потім розділяємо його на зубчики, але не чистий, і даємо трохи просохнути.

2) Перекладаємо часник в скляну банку і заливаємо його оцтом, доливаємо трохи води.

3) Банку закриваємо кришкою і залишаємо в темному прохолодному місці на тиждень.

4) Після закінчення 7 днів ми дістаємо часник. Перед цим нам необхідно перелити соєвий соус в каструлю і прокип'ятити його 10 хвилин на повільному вогні. Коли він охолоне, треба розлити його по скляних банках так, щоб він займав 1/3 частина обсягу і перекласти в ці банки часник.

5) В кінці ми закочує банки кришками, а банки відправляємо в льох, в холодильник або на балкон, якщо там вже досить холодно.

Це насправді відмінна пікантна закуска, яка дуже добре підійде, наприклад, до гарячої картопелька і можливо навіть складе конкуренцію маринованим огіркам.

Схожі рецепти