Качка в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачне м'ясо качки буде просто танути в роті, якщо його правильно приготувати. Тому сьогодні ми будемо з вами робити отличнейшую качку в горщиках, яка нікого не залишить байдужим.
М'ясо качки - це дуже корисний продукт, багатий білком, вітамінами групи В, selenom і цинк, він відмінно засвоюється організмом і вважається низькокалорійним, але приготувати його смачно не так вже й легко. Сьогодні я хочу поділитися з вами одним дуже хорошим рецептом приготування качки в горщиках, з яким наша качка стане неймовірно ніжною і м'якою, а смак при цьому буде просто приголомшливий. Я завжди кажу наскільки здорово і легко готувати в горщиках, але повторюся ще раз, що страви зроблені таким чином мають більш насичений і багатий смак, так як в процесі приготування вони просочуються соками і ароматами один одного. Цей простий рецепт качки в горщиках не став винятком і, повірте мені, що таку приголомшливу качку як ця ви ніколи не зможете приготувати в сковороді або каструлі, а якщо не вірите, то спробуйте самі.
- М'ясо качки - 400 грам
- Картопля - 600 грам
- Морква - 120 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 чайних ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Лист лавровий - 2 штуки
- Спеції - За смаком (сушені кріп і петрушка)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком