Баранина з овочами в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Можна сказати, що це традиційне поєднання інгредієнтів для грузинської кухні: ароматна баранина, соковиті овочі та глиняні горщики - все це разом дає приголомшливий і дуже смачний результат.
Грузинська традиційна кухня подобалася мені завжди, адже в ній так ідеально поєднуються мої улюблені продукти: м'ясо і різні свіжі овочі. Цей рецепт приготування баранини з овочами в горщиках теж є одним з найпоширеніших страв у Грузії, де я його вперше і спробувала. Насправді смачнішого варіанти, як для повсякденного вечері, так і для святкового обіду не знайти. М'ясо, приготоване з картоплею, баклажанами, морковочкой, порт, помідорами і ароматним часничком - це справжнє смакота. До того ж якщо ви зробите баранину з овочами в горщиках в домашніх умовах, то страва буде виглядати не тільки дуже апетитно, але і вельми святково завдяки горшочкам.
- Баранина - 500 грам
- Картопля - 4 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Баклажан - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Бульйон яловичий - 400 мілілітрів
- Паста томатна - 6 Ст. Ложок
- Лист лавровий - 1 штука
- Зелень свіжа - 60 грам (кріп, петрушка)
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком