Баклажани в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Баклажани в горщиках - болгарське національне блюдо. Рецептів баклажан в горщиках - безліч. Освоївши цей простий рецепт, при бажанні в майбутньому ви зможете його ускладнювати, додавати щось ще.
Баклажани в горщиках - знахідка для тих, кому треба багато приготувати, а часу мало. Всі продукти в горщик можна зібрати досить швидко, якщо немає часу, можна навіть не обсмажувати овочі, вони і так винищують. Але якщо обсмажити - звичайно, буде смачніше. І цілу годину у вас буде вільний для інших занять
Болгарський рецепт баклажан в горщиках дуже легко видозмінюється і якщо ви любите чинити свавілля в рецептах, то це якраз рецепт для вас. Можна навіть пожартувати і кожен горщик зробити різним: куди то додати гострого перчика, кудись зелену квасолю, курку, ну і так далі Словом, читайте, як приготувати баклажани в горщиках, і сміливо експериментуйте!
- Баклажан - 2 штуки
- Помідор - 4-5 штук
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Масло оливкове - 50 мілілітрів(25 мл для обсмажування цибулі і часнику, 25 мл - для баклажан)
- Часник - 3 зубчики
- Зелень - 1 За смаком (зелень - кріп, петрушка, Braai, базилік)
- Сіль - 1 За смаком
- Перець духмяний або гострий - 1 За смаком