Кабанятину тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Любителям полювання і дикого м'яса хочу запропонувати на замітку цей простий, але вельми апетитний і неймовірно класний рецепт. Обов'язково повторіть його в домашніх умовах, якщо підвернеться випадок.
Якщо не знаєте, як приготувати кабанятину, тушковану смачно і нескладно, то цей рецепт точно для вас. У поєднанні з грибочками, овочами і сметанним соусом м'ясо виходить дивовижним. Що стосується спецій і приправ, то ви завжди можете експериментувати, використовуючи всі, що вам до душі. Подавати до столу страву можна з овочами і улюбленим гарніром.
- Кабанятина - 1 кілограм
- Гриби - 500 грам
- Крем - 200 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Ось такий невеликий набір інгредієнтів ми будемо використовувати.
2. М'ясо вимийте, обсушити, наріжте невеликими шматочками і викладіть в сотейник з товстим дном. З невеликою кількістю масла на сильному вогні обсмажте до утворення скоринки.
3. Окремо на сковороді обсмажити цибулю до прозорості, після додайте терту моркву.
4. Викладіть до обсмаженою овочам грибочки (в даному випадку використовуються лісові заморожені).
5. Ще хвилин через 5 додайте подрібнені помідори.
6. Викладіть овочі в сотейник до м'яса і перемішайте. Додайте сметану і трохи водички. Додати сіль, поперчіть за смаком і залиште на повільному вогні мінімум на 1.5 години гаситися до м'якості.