Рецепт Кабанятину тушкована фото

Кабанятину тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Любителям полювання і дикого м'яса хочу запропонувати на замітку цей простий, але вельми апетитний і неймовірно класний рецепт. Обов'язково повторіть його в домашніх умовах, якщо підвернеться випадок.

Якщо не знаєте, як приготувати кабанятину, тушковану смачно і нескладно, то цей рецепт точно для вас. У поєднанні з грибочками, овочами і сметанним соусом м'ясо виходить дивовижним. Що стосується спецій і приправ, то ви завжди можете експериментувати, використовуючи всі, що вам до душі. Подавати до столу страву можна з овочами і улюбленим гарніром.

  • Кабанятина - 1 кілограм
  • Гриби - 500 грам
  • Крем - 200 грам
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
кабанятину тушкована - фото крок 1
1. Ось такий невеликий набір інгредієнтів ми будемо використовувати.
кабанятину тушкована - фото крок 2
2. М'ясо вимийте, обсушити, наріжте невеликими шматочками і викладіть в сотейник з товстим дном. З невеликою кількістю масла на сильному вогні обсмажте до утворення скоринки.
кабанятину тушкована - фото крок 3
3. Окремо на сковороді обсмажити цибулю до прозорості, після додайте терту моркву.
кабанятину тушкована - фото крок 4
4. Викладіть до обсмаженою овочам грибочки (в даному випадку використовуються лісові заморожені).
кабанятину тушкована - фото крок 5
5. Ще хвилин через 5 додайте подрібнені помідори.
кабанятину тушкована - фото крок 6
6. Викладіть овочі в сотейник до м'яса і перемішайте. Додайте сметану і трохи водички. Додати сіль, поперчіть за смаком і залиште на повільному вогні мінімум на 1.5 години гаситися до м'якості.

Схожі рецепти