Кабачки, запечені в духовці, пісні
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і простий рецепт кабачків, запечених в духовці, пісних - для вас! Блюдо дуже соковите і ситне, незважаючи на повну відсутність жирів тваринного походження. Спробуйте, вам сподобається!
Рецепт приготування кабачків, запечених в духовці, пісних сподобається не тільки тим, хто дотримується посту або спеціальної дієти. Любителям м'ясних страв такі запечені кабачки рекомендують подавати як гарнір до котлет і відбивних. Смачно, і виглядає красиво. Рекомендую!
- Кабачки - 3 штуки
- Печериці - 200 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Спеції - За смаком
- Помідори - 2 штуки
1. Кабачки розрізаємо вздовж, ложечкою виймаємо серединки. Натираємо "човники" сіллю і спеціями за смаком. Викладаємо у форму для запікання, змащену олією. Кабачки теж можна збризнути.
2. Подрібнюємо цибулю і гриби, обсмажуємо і тушкуємо до повної готовності разом з залишилася м'якоттю кабачків. Спеції - за смаком.
3. Фаршируємо кабачкові "човники" . Відправляємо їх запікатися на півгодини в розпеченій духовці.
4. Через 20 хвилин дістаємо деко. Викладаємо зверху тонко порізані помідори. Відправимо кабачки пекти далі. Потім дістаємо і насолоджуємося!