Кабачки в часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки - це багатий вітамінами, корисний і смачний овоч. Його можна їсти цілий рік, тільки, на жаль, взимку він не росте. Але поки сезон - не можна упускати свій шанс!
Приготуйте це просте і ситне блюдо. Очистіть і поріжте кабачки, запаніруйте їх в суміші борошна зі спеціями. Обсмажте кабачки на сковороді. Змішайте інгредієнти для часникового соусу. Подайте золотисті кабачки на стіл зі свіжою зеленню і часниковим соусом. Смачного!
- Крем - 50 грам
- Майонез - 50 грам
- Кабачок - 1 штука
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
- Борошно - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Очистіть кабачок, видаліть насіння, поріжте півкільцями.
Змішайте борошно, сіль, перець. Запаніруйте в цій суміші кабачок.
І обсмажте до золотистого кольору на розігрітій сковороді.
Для соусу змішайте майонез, сметану, гірчицю і тертий часник. Добре перемішайте. Кабачки подайте на стіл з соусом і свіжою зеленню.