Рецепт Кабачки в часниковому соусі фото

Кабачки в часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Часник , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Кабачки - це багатий вітамінами, корисний і смачний овоч. Його можна їсти цілий рік, тільки, на жаль, взимку він не росте. Але поки сезон - не можна упускати свій шанс!

Опис приготування:

Приготуйте це просте і ситне блюдо. Очистіть і поріжте кабачки, запаніруйте їх в суміші борошна зі спеціями. Обсмажте кабачки на сковороді. Змішайте інгредієнти для часникового соусу. Подайте золотисті кабачки на стіл зі свіжою зеленню і часниковим соусом. Смачного!

  • Крем - 50 грам
  • Майонез - 50 грам
  • Кабачок - 1 штука
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Борошно - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
кабачки в часниковому соусі - фото крок 1
Очистіть кабачок, видаліть насіння, поріжте півкільцями.
кабачки в часниковому соусі - фото крок 2
Змішайте борошно, сіль, перець. Запаніруйте в цій суміші кабачок.
кабачки в часниковому соусі - фото крок 3
І обсмажте до золотистого кольору на розігрітій сковороді.
кабачки в часниковому соусі - фото крок 4
Для соусу змішайте майонез, сметану, гірчицю і тертий часник. Добре перемішайте. Кабачки подайте на стіл з соусом і свіжою зеленню.

Схожі рецепти