Кабачки в часниковому соусі на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю закочувати кабачки кружечками з різними соусами та маринадами. Вкотре вибираючи рецепт, я знайшла кабачки в часниковому соусі і вирішила спробувати. Дивіться, що у мене вийшло!
Заготовки з кабачків мені дуже подобаються тим, що вони завжди виходять смачними й незвичайними. Кабачки прекрасно поєднуються практично з будь-яким маринадом - з класичним, з маринадом на основі кетчупу "чилі" . Торішнім відкриттям для мене став рецепт, як приготувати кабачки в часниковому соусі на зиму. Шматочки кабачків прекрасно промаринувалося і наситилися ароматом часнику, в результаті вийшла дуже цікава закуска з яскравим смаком. Цього року першу баночку кабачків я закатала саме за цим рецептом.
- Кабачки - 2 кілограма
- Часник - 2 штуки (головки)
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 0, 5 склянки
- Соняшникова олія - 100 грам
- Оцет 9% - 100 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачки очистіть, зубчики часнику звільніть від лушпиння.
Кабачки порізати дрібним кубиком і складіть в глибоку миску.
Видавіть до кабачків часник.
Всипте цукор.
Потім сіль.
Влийте соняшникову олію.
Гарненько все перемішайте і залиште на 30 хвилин. А тим часом закип'ятіть воду.
Складіть кабачки в чисту баночку, залийте окропом.
Накрийте баночку металевою кришкою і стерилізують 20 хвилин.
Потім банку закатати і переверніть догори дном. Залиште в такому положенні до повного охолодження.