Рецепт Кабачки в часниковому соусі на зиму фото

Кабачки в часниковому соусі на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Рецепти для схуднення , Роздільне харчування
На вечерю , На швидку руку , На природу , Легка вечеря
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Я дуже люблю закочувати кабачки кружечками з різними соусами та маринадами. Вкотре вибираючи рецепт, я знайшла кабачки в часниковому соусі і вирішила спробувати. Дивіться, що у мене вийшло!

Опис приготування:

Заготовки з кабачків мені дуже подобаються тим, що вони завжди виходять смачними й незвичайними. Кабачки прекрасно поєднуються практично з будь-яким маринадом - з класичним, з маринадом на основі кетчупу"Чилі" . Торішнім відкриттям для мене став рецепт, як приготувати кабачки в часниковому соусі на зиму. Шматочки кабачків прекрасно промаринувалося і наситилися ароматом часнику, в результаті вийшла дуже цікава закуска з яскравим смаком. Цього року першу баночку кабачків я закатала саме за цим рецептом.

  • Кабачки - 2 кілограма
  • Часник - 2 штуки (головки)
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Соняшникова олія - 100 грам
  • Оцет 9% - 100 мілілітрів
кабачки в часниковому соусі на зиму - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачки очистіть, зубчики часнику звільніть від лушпиння.
кабачки в часниковому соусі на зиму - фото крок 2
Кабачки порізати дрібним кубиком і складіть в глибоку миску.
кабачки в часниковому соусі на зиму - фото крок 3
Видавіть до кабачків часник.
кабачки в часниковому соусі на зиму - фото крок 4
Всипте цукор.
кабачки в часниковому соусі на зиму - фото крок 5
Потім сіль.
кабачки в часниковому соусі на зиму - фото крок 6
Влийте соняшникову олію.
кабачки в часниковому соусі на зиму - фото крок 7
Гарненько все перемішайте і залиште на 30 хвилин. А тим часом закип'ятіть воду.
кабачки в часниковому соусі на зиму - фото крок 8
Складіть кабачки в чисту баночку, залийте окропом.
кабачки в часниковому соусі на зиму - фото крок 9
Накрийте баночку металевою кришкою і стерилізують 20 хвилин.
кабачки в часниковому соусі на зиму - фото крок 10
Потім банку закатати і переверніть догори дном. Залиште в такому положенні до повного охолодження.

Схожі рецепти