Рецепт Кабачки, смажені в сухарях фото

Кабачки, смажені в сухарях
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 30 хв.

Кабачки, смажені в сухарях, - просте, доступне блюдо, яке дуже просто готується. Використовується всього кілька інгредієнтів, які майже завжди під рукою. Рекомендую зробити на обід або вечерю.

Опис приготування:

Приготовим кабачки, смажені в сухарях, в домашніх умовах. Кабачки нарізаємо кружечками, солимо і мачає, спершу в яйці, а потім - в сухарях. Розігріваємо в сковороді рослинне масло, обсмажуємо кабачки до готовності. Подаємо до столу з улюбленим гарніром. Хай щастить!

  • Кабачок - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
кабачки, смажені в сухарях - фото крок 1
Кабачок промиваємо. Для того, щоб кабачки вийшли красивими за формою, з боків вирізаємо невеликі бороздочки. Нарізаємо кабачок кільцями.
кабачки, смажені в сухарях - фото крок 2
Кабачки солимо і через кілька хвилин обмакиваем у збите яйце, а потім обвалюють у панірувальних сухарях. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі, до золотистої скоринки.
кабачки, смажені в сухарях - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти