Кабачки, смажені в сухарях
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки, смажені в сухарях, - просте, доступне блюдо, яке дуже просто готується. Використовується всього кілька інгредієнтів, які майже завжди під рукою. Рекомендую зробити на обід або вечерю.
Приготовим кабачки, смажені в сухарях, в домашніх умовах. Кабачки нарізаємо кружечками, солимо і мачає, спершу в яйці, а потім - в сухарях. Розігріваємо в сковороді рослинне масло, обсмажуємо кабачки до готовності. Подаємо до столу з улюбленим гарніром. Хай щастить!
- Кабачок - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
Кабачок промиваємо. Для того, щоб кабачки вийшли красивими за формою, з боків вирізаємо невеликі бороздочки. Нарізаємо кабачок кільцями.
Кабачки солимо і через кілька хвилин обмакиваем у збите яйце, а потім обвалюють у панірувальних сухарях. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі, до золотистої скоринки.
Смачного!