Брокколі в сухарях
(покроковий рецепт з фото)
Брокколі є дієтичним продуктом. Вона містить клітковину, багато мікроелементів і вітамінів. Її вживають в їжу і сирої в салатах, і приготованої у вигляді гарніру. Обов'язково спробуйте!
Немає нічого складного в рецепті, як приготувати брокколі в сухарях. Якщо у вас є пароварка, то протягом 5 хвилин приготуйте в ній капусту. Так в ній збережуться всі корисні властивості. Сухарі краще вибрати з великими крихтами, вийде набагато смачніше.
- Брокколі - 500 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Перець чилі - 1 штука
- Сухарі - 50 грам
1
Розберіть капусту на суцвіття і помийте під проточною водою.
2
У киплячу підсолену воду опустіть суцвіття брокколі і дайте їм проваритися протягом 5 хвилин.
3
На сковороді розігрійте оливкову олію, видавіть туди часник і дрібно порубаний перець чилі. Обсмажте їх протягом хвилини.
4
Потім додайте на сковороду сухарі, перемішайте і обсмажте до хрусткої скоринки.
5
Викладіть брокколі на блюдо і приправте їх гострими сухарями.