Рецепт Цвітна капуста в сухарях фото

Цвітна капуста в сухарях
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста
Пісні страви
На полуденок

Цвітна капуста в сухарях готується в духовці. Вона виходить хрусткою зовні і м'якою всередині. Така капуста (для мене - просто! ) цілком замінює солодку здобу, до того ж, вона набагато корисніше.

Цвітну капусту в сухарях можна смажити в олії в сковороді, а можна запікати в духовці. Другий спосіб позбавляє від зайвого жиру і не масла. До того ж, в духовці приготована капуста виходить супер хрусткою.

Як приготувати кольорову капусту в сухарях?

1. Цвітну капусту промийте і розділіть на суцвіття.

2. Суцвіття покладіть в каструлю, залийте холодною водою, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Поваріть хвилин 7-9. Потім відкиньте на друшляк.

3. Змішайте в тарілці мелену паприку, чорний перець, борошно і сіль.

4. В іншій широкій мисці збийте вінчиком яйця.

5. На третю тарілку викладіть панірувальні сухарі.

6. Увімкніть духовку на 210 градусів. Підготуйте лист - застелите його папером для випічки.

7. Обварені суцвіття цвітної капусти спочатку обваляйте в борошні, потім - в яйці і в панірувальних сухарях. Викладіть на застелений деко.

8. Випікайте кольорову капусту в панірувальних сухарях протягом 15-20 хвилин до золотистого кольору. Подавайте з улюбленим соусом. Можна змішати майонез з томатною пастою. Або до майонезу додати пропущений через прес часник, тертий на дрібній тертці сир і посічену зелень.

Смачного!

  • Кольорова капуста (голова) - 1 штука
  • Борошно - 5-6 Ст. Ложок
  • Паприка мелена - 1/4 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
  • Сіль дрібна - 1/4 чайних ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
Цвітну капусту в сухарях можна смажити в олії в сковороді, а можна запікати в духовці. Другий спосіб позбавляє від зайвого жиру і не масла. До того ж, в духовці приготована капуста виходить супер хрусткою.

Як приготувати кольорову капусту в сухарях?

1. Цвітну капусту промийте і розділіть на суцвіття.

2. Суцвіття покладіть в каструлю, залийте холодною водою, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Поваріть хвилин 7-9. Потім відкиньте на друшляк.

3. Змішайте в тарілці мелену паприку, чорний перець, борошно і сіль.

4. В іншій широкій мисці збийте вінчиком яйця.

5. На третю тарілку викладіть панірувальні сухарі.

6. Увімкніть духовку на 210 градусів. Підготуйте лист - застелите його папером для випічки.

7. Обварені суцвіття цвітної капусти спочатку обваляйте в борошні, потім - в яйці і в панірувальних сухарях. Викладіть на застелений деко.

8. Випікайте кольорову капусту в панірувальних сухарях протягом 15-20 хвилин до золотистого кольору. Подавайте з улюбленим соусом. Можна змішати майонез з томатною пастою. Або до майонезу додати пропущений через прес часник, тертий на дрібній тертці сир і посічену зелень.

Смачного!

Схожі рецепти