Рецепт Кабачки по-угорськи фото

Кабачки по-угорськи
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
Овочі , Кабачок
Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування кабачків по-угорськи явно сподобається всім любителям ніжних і вишуканих на смак, колір, вид і аромат страв. А готувати при цьому просто, та й інгредієнти доступні. Пробуємо?

Опис приготування:

Я впевнена, що цей простий рецепт кабачків по-угорськи вас зможе приємно здивувати - відмінний кулінарний експеримент, з мінімумом фінансових і тимчасових витрат. А вже як смачно вийде! Так що розповідаю, як приготувати кабачки по-угорськи!

  • Кабачки - 600 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Лимонний сік - 2 чайних ложки
  • Крем - 5 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
кабачки по-угорськи - фото крок 1
1. Кабачки ріжемо тонкими пластинками, а потім ще на чотири частини.
кабачки по-угорськи - фото крок 2
2. Греєм рослинне масло на сковороді і додамо кабачки і лимонний сік. roza_ker 5 хвилин, потім додамо нашатковану цибулю і смажимо ще, поки кабачки не стануть м'якими.
кабачки по-угорськи - фото крок 3
3. Додамо роздавлений часник, сіль, перець, спеції і сметану. Перемішаємо і тушкуємо ще кілька хвилин.
кабачки по-угорськи - фото крок 4
4. Посипаємо зеленню і можна подавати!

Схожі рецепти