Кабачки по-угорськи
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування кабачків по-угорськи явно сподобається всім любителям ніжних і вишуканих на смак, колір, вид і аромат страв. А готувати при цьому просто, та й інгредієнти доступні. Пробуємо?
Я впевнена, що цей простий рецепт кабачків по-угорськи вас зможе приємно здивувати - відмінний кулінарний експеримент, з мінімумом фінансових і тимчасових витрат. А вже як смачно вийде! Так що розповідаю, як приготувати кабачки по-угорськи!
- Кабачки - 600 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Лимонний сік - 2 чайних ложки
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Кабачки ріжемо тонкими пластинками, а потім ще на чотири частини.
2. Греєм рослинне масло на сковороді і додамо кабачки і лимонний сік. roza_ker 5 хвилин, потім додамо нашатковану цибулю і смажимо ще, поки кабачки не стануть м'якими.
3. Додамо роздавлений часник, сіль, перець, спеції і сметану. Перемішаємо і тушкуємо ще кілька хвилин.
4. Посипаємо зеленню і можна подавати!