Рецепт Грибний суп по-угорськи фото

Грибний суп по-угорськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля, Зелень, Гриби, Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Дуже смачний і ароматний суп. Його люблять усі в нашій родині. Гриби можна взяти будь-які: як лісові, так печериці.

Без перших страв не обходиться жоден обід. Тому в цій справі доводиться проявляти винахідливість. Коли немає лісових грибів, на допомогу завжди приходять печериці.

  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложок
  • Ріпчаста цибуля - 1 штук
  • Печериці - 200 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложок
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Бульйон - 1 літрів
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Борошно - 1 Ст. Ложок
грибний суп по-угорськи - фото крок 1
Розтопити вершкове масло і обсмажте 2-3 хвилини дрібно нарізану цибулю.
грибний суп по-угорськи - фото крок 2
Додайте дрібно нарізані печериці і обсмажте пару хвилин разом з цибулею. Потім додайте цю масу в киплячий бульйон.
грибний суп по-угорськи - фото крок 3
Додайте в суп нарізану картоплю. Проваріть хвилин 5-7.
грибний суп по-угорськи - фото крок 4
Окремо змішайте молоко, спеції і борошно. Перемішайте, щоб не було грудочок. Вилийте в суп. Додайте соєвий соус і лимонний сік. provara, щоб суп трохи загус.
грибний суп по-угорськи - фото крок 5
Подавайте суп гарячим. При подачі посипте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти