Грибний суп по-угорськи
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний і ароматний суп. Його люблять усі в нашій родині. Гриби можна взяти будь-які: як лісові, так печериці.
Без перших страв не обходиться жоден обід. Тому в цій справі доводиться проявляти винахідливість. Коли немає лісових грибів, на допомогу завжди приходять печериці.
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложок
- Ріпчаста цибуля - 1 штук
- Печериці - 200 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложок
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Бульйон - 1 літрів
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
- Борошно - 1 Ст. Ложок
Розтопити вершкове масло і обсмажте 2-3 хвилини дрібно нарізану цибулю.
Додайте дрібно нарізані печериці і обсмажте пару хвилин разом з цибулею. Потім додайте цю масу в киплячий бульйон.
Додайте в суп нарізану картоплю. Проваріть хвилин 5-7.
Окремо змішайте молоко, спеції і борошно. Перемішайте, щоб не було грудочок. Вилийте в суп. Додайте соєвий соус і лимонний сік. provara, щоб суп трохи загус.
Подавайте суп гарячим. При подачі посипте зеленню. Смачного!