Рецепт Суп-гуляш по-угорськи фото

Суп-гуляш по-угорськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи, Гарячі страви

Давно збиралася як-небудь зловити випадок і знайти привід для наступного блюда. Воно наповнює ситістю і дарує задоволення своїм насиченим смаком. Ось, як приготувати суп-гуляш по-угорськи.

Spree в угорськи - це щось середнє між рагу і супом. У нас в родині таке блюдо ми називаємо просто соусом. Готується він не так вже й складно, як можна собі уявити. Хоча сама по собі яловичина - м'ясо досить непросте. Приготувати його набагато складніше, ніж курку або свинину. Все тому, що на нього потрібно більше часу і вправності. Яловичина часто виходить жорсткою при неправильному поводженні. Вона любить рідина, сушити її не можна.

  • Яловичина - 700 грам
  • Картопля - 800 грам
  • Перець болгарський - 1-2 штук
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Перець гострий - 1 штука
  • Часник - 5 зубчиків
  • Масло рослинне - 40 мілілітрів
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Паприка - За смаком
  • Зелень - За смаком
суп-гуляш по-угорськи - фото крок 1
Для приготування угорського гуляшу я взяла яловичину. Звичайно ж, філе. В принципі, якщо м'ясо буде на кістки, теж не так погано. А якщо ви вирішите зробити страву більш рідким, то кісточки додадуть бульйону наваристого. Тому кожному своє. Яловичину слід промити і нарізати на тонкі шматочки (проти волокон бажано). Потім розігріваємо глибоку сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо яловичину.
суп-гуляш по-угорськи - фото крок 2
Поки яловичина обсмажується на середньому вогні, підготуємо овочі. Почистимо картопля, ріпчаста цибуля і часник. Картоплю треба нарізати кубиками, але не дуже дрібно. Рублю ріпчасту цибулю, кидаю його в сковорідку до м'яса. Насипаю трохи кмину. Обсмажую все хвилин 10.
суп-гуляш по-угорськи - фото крок 3
Далі, мою і обробляють болгарський і чилі перці. Потрібно дістати всі кісточки і порізати перчик тонкими кільцями. Колечка розрізаємо на 3-4 частини. Кладемо перець в яловичину. Тушкуємо під кришкою 10 хвилин на невеликому вогні.
суп-гуляш по-угорськи - фото крок 4
Рублю дрібно часник. Взагалі, ніж його більше, тим смачніше буде гуляш. Краще додавати часник порційно. Один раз в середині приготування, інший - в кінці. Сиплю в м'ясо паприку, сіль і чорний перець. Заливаю все водою (можна не дуже гарячою). Закладаю картопля, закриваю кришкою. Клітина 40 хвилин до повної готовності.
суп-гуляш по-угорськи - фото крок 5
Тушкуємо гуляш решту часу на слабкому вогні. Перетушіть його складно. Не страшно, якщо ви його вимкніть і на 20 хвилин пізніше. Готову страву подаємо настояним і гарячим із зеленню і перчиком. Смачного!

Схожі рецепти