Рецепт Govyazhiy гулянки в угорськи фото

Govyazhiy гулянки в угорськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо, Яловичина
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Spree в угорськи, - це яскравий приклад того, як з декількох простих інгредієнтів можна приготувати найсмачніше блюдо. М'ясо виходить ніжне і соковите. Спробуйте!

У різних кухнях світу можна знайти варіації на тему гуляшу (тушкованого м'яса). Страва смачна, ситне і універсальне, його можна їсти так чи подавати з гарніром з каші, макаронів, картоплі. Найчастіше використовують саме яловичину, можна спробувати замінити її бараниною, свининою чи птицею.

  • Бекон - 4 скибочки
  • Цибуля - 1 штука
  • Зелений перець - 1 штука
  • Помідори - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Яловичина - 600 грам
  • Паприка - 4 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Насіння кмину - 0, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Вода - За смаком
Govyazhiy гулянки в угорськи - фото крок 1
1. Наріжте скибочки бекону невеликими кубиками. Викладіть його в каструлю і обсмажте до золотистого кольору.
Govyazhiy гулянки в угорськи - фото крок 2
2. Наріжте кубиками цибулю і викладіть до бекону.
Govyazhiy гулянки в угорськи - фото крок 3
3. Обсмажте вміст каструлі протягом 2-3 хвилин.
Govyazhiy гулянки в угорськи - фото крок 4
4. Наріжте невеликими шматочками перець, измельчитечасник, викладіть овочі до цибулі і бекону.
Govyazhiy гулянки в угорськи - фото крок 5
5. Наріжте яловичину невеликими шматочками, викладіть м'ясо через 2 хвилини після додавання перцю.
Govyazhiy гулянки в угорськи - фото крок 6
6. Додайте до м'яса паприку, перемішайте і зніміть каструлю з вогню.
Govyazhiy гулянки в угорськи - фото крок 7
7. Наріжте кубиками томати і додайте їх в каструлю разом з кмином.
Govyazhiy гулянки в угорськи - фото крок 8
8. Додайте лавровий лист, сіль і мелений перець, влийте трохи води, щоб вона покрила м'ясо до середини.
Govyazhiy гулянки в угорськи - фото крок 9
9. Поверніть каструлю на вогонь і доведіть до кипіння, потім тушкуйте на слабкому вогні близько 90 хвилин.
Govyazhiy гулянки в угорськи - фото крок 10
10. Подавайте гуляш гарячим, можна з гарніром або без. Смачного!

Схожі рецепти