Govyazhiy гулянки в угорськи
(покроковий рецепт з фото)
Spree в угорськи, - це яскравий приклад того, як з декількох простих інгредієнтів можна приготувати найсмачніше блюдо. М'ясо виходить ніжне і соковите. Спробуйте!
У різних кухнях світу можна знайти варіації на тему гуляшу (тушкованого м'яса). Страва смачна, ситне і універсальне, його можна їсти так чи подавати з гарніром з каші, макаронів, картоплі. Найчастіше використовують саме яловичину, можна спробувати замінити її бараниною, свининою чи птицею.
- Бекон - 4 скибочки
- Цибуля - 1 штука
- Зелений перець - 1 штука
- Помідори - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Яловичина - 600 грам
- Паприка - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Насіння кмину - 0, 5 чайних ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Вода - За смаком
1. Наріжте скибочки бекону невеликими кубиками. Викладіть його в каструлю і обсмажте до золотистого кольору.
2. Наріжте кубиками цибулю і викладіть до бекону.
3. Обсмажте вміст каструлі протягом 2-3 хвилин.
4. Наріжте невеликими шматочками перець, измельчитечасник, викладіть овочі до цибулі і бекону.
5. Наріжте яловичину невеликими шматочками, викладіть м'ясо через 2 хвилини після додавання перцю.
6. Додайте до м'яса паприку, перемішайте і зніміть каструлю з вогню.
7. Наріжте кубиками томати і додайте їх в каструлю разом з кмином.
8. Додайте лавровий лист, сіль і мелений перець, влийте трохи води, щоб вона покрила м'ясо до середини.
9. Поверніть каструлю на вогонь і доведіть до кипіння, потім тушкуйте на слабкому вогні близько 90 хвилин.
10. Подавайте гуляш гарячим, можна з гарніром або без. Смачного!