Кабачки по-французьки
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки по-французьки дуже ніжні, смачні і тануть у роті. До того ж кабачки запечені дуже корисні, в них немає зайвого рослинного масла. Це хороша альтернатива важких м'ясних страв.
Я думаю вам сподобається простий і легкий рецепт кабачків по-французьки. Відмінна і оригінальна закуска завжди користується популярністю і зникає досить швидко. Одна радість, що робити її легко - виклав на деко і готово. Не треба обсмажувати кожен шматочок. Рекомендую взяти на озброєння рецепт кабачків по французьки. Їх можна зробити гострими, все залежить від спецій, хто рахує калорії, можете навіть не посипати сиром кабачки, все одно буде смачно. Подавайте кабачки по-французьки з різними соусами. Успіхів і приємного апетиту!
- Кабачки середні - 4 штуки
- Пармезан тертий - 12 склянок
- Топлене масло - 40 - 60 грам
- Сіль - За смаком
Кабачок порізати дольками.
Відварити в підсоленій воді 3-4 хвилини.
Кабачки обдати крижаною водою, це зупинить процес варіння та збереже яскравий колір.
Кабачки занурити в топлене масло.
Посолити і поперчити, обваляти в пармезані і викласти на деко.
Запікати приблизно 15 хвилин на грилі або в духовці поки сир не розплавиться і кабачки не стануть золотистого кольору.