Рецепт Кабачки по-французьки фото

Кабачки по-французьки
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Кабачки по-французьки дуже ніжні, смачні і тануть у роті. До того ж кабачки запечені дуже корисні, в них немає зайвого рослинного масла. Це хороша альтернатива важких м'ясних страв.

Я думаю вам сподобається простий і легкий рецепт кабачків по-французьки. Відмінна і оригінальна закуска завжди користується популярністю і зникає досить швидко. Одна радість, що робити її легко - виклав на деко і готово. Не треба обсмажувати кожен шматочок. Рекомендую взяти на озброєння рецепт кабачків по французьки. Їх можна зробити гострими, все залежить від спецій, хто рахує калорії, можете навіть не посипати сиром кабачки, все одно буде смачно. Подавайте кабачки по-французьки з різними соусами. Успіхів і приємного апетиту!

  • Кабачки середні - 4 штуки
  • Пармезан тертий - 12 склянок
  • Топлене масло - 40 - 60 грам
  • Сіль - За смаком
кабачки по-французьки - фото крок 1
Кабачок порізати дольками.
кабачки по-французьки - фото крок 2
Відварити в підсоленій воді 3-4 хвилини.
кабачки по-французьки - фото крок 3
Кабачки обдати крижаною водою, це зупинить процес варіння та збереже яскравий колір.
кабачки по-французьки - фото крок 4
Кабачки занурити в топлене масло.
кабачки по-французьки - фото крок 5
Посолити і поперчити, обваляти в пармезані і викласти на деко.
кабачки по-французьки - фото крок 6
Запікати приблизно 15 хвилин на грилі або в духовці поки сир не розплавиться і кабачки не стануть золотистого кольору.

Схожі рецепти