Кабачки на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки на грилі можна готувати і вдома, і природа. Смачно і корисно. Кабачки виходять дуже ароматними, в той же час використовується мінімум масла. Даю перевірений рецепт кабачків на грилі!
Кабачки на грилі - це простий і легкий, а головне - корисний шлях приготування овочів. Успіхів і смачного вам! Не сумніваюся, що рецепт, як приготувати кабачки на грилі, вам сподобається. Готуйте з задоволенням!
- Кабачки - 3-4 штук
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Кабачки необхідно насамперед вимити, зріжте у них попки. Наріжте кабачки середньої товщини кружечками.
2. Кожен кабачок посоліть і поперчіть за смаком з двох сторін. Дійте швидко, щоб кабачки не стали віддавати вологу.
3. Розігрійте дуже сильно сковороду-гриль. Змастіть її рослинним маслом. Я працювала пензликом. Масла потрібно дуже мало. Досить 1 немає. Ложки. Розподіліть його по всій сковороді. Викладіть кабачки в один шар, не перевертайте його їх близько 3-4 хвилин, поки на шинку не з'являться характерні смуги. Якщо смажите їх на мангалі на решітці, то попередньо змастіть маслом самі кружечки кабачка.
4. Переверніть на іншу сторону і теж обсмажте.
5. Подайте кабачки до столу відразу ж. Вони такі ніжні, соковиті, ароматні і зовсім без жиру і муки, що робить їх ідеальною їжею!