Кабачки і баклажани на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Овочі на грилі можна приготувати на природі на багатті, а також будинки, скориставшись сковородою гриль. Приготувавши овочі гриль ми збережемо максимум корисних речовин і отримаємо чудове блюдо.
Такі баклажани і кабачки на грилі прекрасні самі по собі, але також є чудовим гарніром до м'яса, рибі і курці. Вони дуже смачні, корисні і прості в приготуванні. Розповім вам, як приготувати кабачки і баклажани на грилі. Готуйте з задоволенням, радуйте своїх рідних і близьких.
- Баклажан - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 20 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Кабачки і баклажани помийте, обсушити. Наріжте кільцями. Додати сіль, поперчіть злегка.
Злегка полийте олією. Змастіть з двох сторін.
Викладіть в миску, залиште на 15 хвилин.
Викладіть кабачки і баклажани на розігріту сковороду гриль. Також можна готувати на вугіллі, виклавши овочі на решітку, або нанизавши на шампур.
Обсмажуйте з двох сторін.
Викладіть на тарілку. Можна овочі змастити подрібненим часником.
Овочі гриль готові. Смачного!