Рецепт Кабачки і баклажани на грилі фото

Кабачки і баклажани на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Баклажан, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю

Овочі на грилі можна приготувати на природі на багатті, а також будинки, скориставшись сковородою гриль. Приготувавши овочі гриль ми збережемо максимум корисних речовин і отримаємо чудове блюдо.

Такі баклажани і кабачки на грилі прекрасні самі по собі, але також є чудовим гарніром до м'яса, рибі і курці. Вони дуже смачні, корисні і прості в приготуванні. Розповім вам, як приготувати кабачки і баклажани на грилі. Готуйте з задоволенням, радуйте своїх рідних і близьких.

  • Баклажан - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 20 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
кабачки і баклажани на грилі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
кабачки і баклажани на грилі - фото крок 2
Кабачки і баклажани помийте, обсушити. Наріжте кільцями. Додати сіль, поперчіть злегка.
кабачки і баклажани на грилі - фото крок 3
Злегка полийте олією. Змастіть з двох сторін.
кабачки і баклажани на грилі - фото крок 4
Викладіть в миску, залиште на 15 хвилин.
кабачки і баклажани на грилі - фото крок 5
Викладіть кабачки і баклажани на розігріту сковороду гриль. Також можна готувати на вугіллі, виклавши овочі на решітку, або нанизавши на шампур.
кабачки і баклажани на грилі - фото крок 6
Обсмажуйте з двох сторін.
кабачки і баклажани на грилі - фото крок 7
Викладіть на тарілку. Можна овочі змастити подрібненим часником.
кабачки і баклажани на грилі - фото крок 8
Овочі гриль готові. Смачного!

Схожі рецепти