Кабачки для дітей
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 25 хв.
Багатьом батькам знайома ситуація, коли дитина категорично відмовляється їсти овочі. Тому треба знайомити дитину з новими продуктами, овочами і фруктами поступово. Цей запечений овочевий «бутерброд» допоможе вам.
Опис приготування:
Склад інгредієнтів гранично простий, як і процес приготування. Страву можна подати на полуденок, вечерю або навіть влаштувати легкий обід для малоежек! Як приготувати кабачки для дітей читайте в покроковому рецепті.
- Кабачок - 1 штука (молодий)
- Помідор - 2 штуки
- Моцарелла для запікання - 150 грам (можна замінити сиром сулугуні)
- Орегано - За смаком
- Масло оливкове - 20 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Кабачок помийте і наріжте кружальцями. Підсолити за смаком і збризніть оливковим маслом.
Помідори помийте і наріжте кружальцями, сир - тонкими пластинами.
Кабачки трохи обсмажте на сухій сковороді з двох сторін.
Викладіть кабачки в форму для запікання. Зверху покладіть помідори, посипте орегано і останнім шаром - шматочки сиру.
Поставте овочі в розігріту до 180 градусів духовку на 5-7 хвилин.
Наші кабачки для дітей готові. Теплими подавайте до столу.
Смачного!