Італійська запіканка на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Якщо звичні варіанти сніданку вже злегка приїлися, спробуйте взяти на замітку цей класний варіант. Овочі, копченості, пишний омлет і тонкий шар тіста - відмінне блюдо для всієї родини. Раджу!
Цей рецепт - відмінна ідея, яку з легкість можна трансформувати під наявні в холодильнику продукти. Салямі і шинку можна замінити смаженим фаршем, наприклад, овочі можуть бути як свіжими в сезон, так і замороженими міксами за смаком. Погляньте, як приготувати італійську запіканку на сніданок, і вам обов'язково захочеться її скуштувати
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Овочі - 250 грам
- Шинка - 8 скибочок
- Салямі - 16 скибочок
- Яйце - 8 штук
- Сир - 200 грам
- Листкове тісто - 250 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Духовку розігрійте до 190 градусів. На сковороду налийте оливкова олія, поставте на вогонь.
2. Викладіть овочі, обсмажте трохи до м'якості.
3. Готові овочі зніміть зі сковороди і трохи остудіть.
4. На дно жароміцної форми викладіть листкове тісто. Зверху - шинку.
5. Потім салямі.
6. Яйця збийте з сіллю і перцем.
7. Вилийте у форму.
8. Додайте овочі.
9. Засипте все зверху тертим сиром і відправте в духовку.
10. Італійська запіканка на сніданок буде готова приблизно через півгодинки.
Смачного!
Смачного!