Індичка зі стручкової квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Індичка зі стручкової квасолею - корисно і смачно, відмінно підійде для правильного харчування. Такий варіант неодмінно сподобається багатьом, так як виходить не тільки корисно, але і смачно.
Індичка виходить соковитою і ніжною, а ось квасоля виступає в якості відмінного гарніру. За бажанням ви можете додати в блюдо різні види спецій і трав. Подавати до столу індичку і квасоля потрібно гарячими.
- Філе індички - 400 грам
- Стручкова квасоля - 150 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Сухий часник - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Філе індички обполосніть, просушіть, наріжте філе великими шматками.
У сковороді прогрійте трохи рослинного масла, викладіть філе індички, смажте 4-5 хвилин, періодично перевертаючи шматочки птиці.
Додайте в сковороду стручкову квасолю.
Приправте все сіллю і меленим перцем, додайте трохи сухого часнику і лавровий лист. Гасіть індичку і квасоля 20 хвилин.
Блюдо готово. Смачного!