Індичка зі спаржею
(покроковий рецепт з фото)
Індичка зі спаржею - це відмінне блюдо, якщо хочеться з'їсти щось дієтичне, але в той же час вишукане і смачне. Прекрасний варіант для тих, хто любить птицю, приготовлену на грилі.
Щоб приготувати цю страву, вам знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. Індичка, приготована таким чином, виходить дуже соковитою і ніжною. Обов'язково занурте в крижану воду спаржу, так вона не втратить колір.
- Індичка - 400 грам
- Sparzha - 150 грам
- Вершки 35% - 100 мілілітрів
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Сушена петрушка - 1 Ст. Ложка
Грудку індички вимийте і висушіть. Потім розріжте на тонкі і широкі шматки, щоб птах добре присмажився. Загорніть в харчову плівку і відбийте. Потім натріть сіллю і перцем.
Розігрійте сковороду-гриль, змастивши її олією. Потім викладіть на сковороду індичку і обсмажте її з обох сторін по п'ять хвилин.
У каструлі закип'ятити воду, злегка її підсолити. Потім опустіть у воду спаржу, варіть три-чотири хвилини. Після цього опустіть спаржу в крижану воду, щоб та залишилася зеленої і хрусткою.
В сотейник влейте сливки, додайте сушену подрібнену петрушку і гірчицю. Поставте сотейник на плиту і доведіть соус до кипіння, постійно помішуючи. Викладіть в тарілку шматки індички зі спаржею, полийте їх соусом і подавайте до столу.