Рецепт Куряча грудка, фарширована спаржею фото

Куряча грудка, фарширована спаржею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл
Гарячі страви

Ніжна, соковита куряча грудка з гарячим тягнеться сиром і злегка хрусткою спаржею - блюдо для гурмана! Між іншим, готується вона легко і просто. Дивимося і робимо!

Таке вишукане і просте в приготуванні блюдо стане відмінною прикрасою романтичної вечері для двох, та й на будь-якому іншому торжестві буде виглядати вишукано! Спаржу можна брати заморожену і класти її в грудку, без розморожування. Секрет соковитості страви простий: спочатку обсмажуємо на сильному вогні м'ясо до рум'яної скоринки, як би запечатуючи все соки всередині і тільки потім відправляємо в духовку під фольгою. Пробуйте!

  • Куряче філе - 4 штуки
  • Sparzha - 12 штук
  • Сир - 4 скибочки (моцарелла або проволоне)
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - За смаком
  • Паприка мелена - За смаком
  • Часниковий порошок - За смаком
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
куряча грудка, фарширована спаржею - фото крок 1
Філе надріжте книжкою, розкрийте, посоліть і поперчіть за смаком. Потім збризніть лимонним соком і посипте невеликою кількістю лимонної цедри.
куряча грудка, фарширована спаржею - фото крок 2
Вкладіть всередину кожного філе по скибочці сиру і по три стебла спаржі. Закрийте філе.
куряча грудка, фарширована спаржею - фото крок 3
Посоліть і поперчіть кожне філе зовні, посипте паприкою і часниковий порошком. Втирайте прянощі в м'ясо.
куряча грудка, фарширована спаржею - фото крок 4
Розігрійте на сковороді олію і обсмажте грудки з двох сторін до рум'яної скоринки. Накрийте сковороду фольгою і поставте грудки в розігріту до 220 градусів духовку хвилин на 10. Вийміть з духовки і дайте постояти під фольгою ще хвилин 5-7.
куряча грудка, фарширована спаржею - фото крок 5
Подавайте відразу ж, доповнивши соусом песто, свіжим багетом і келихом білого вина.
куряча грудка, фарширована спаржею - фото крок 6
Куряча грудка виходить дуже соковитою!

Схожі рецепти