Фунчоза зі спаржею
(покроковий рецепт з фото)
Фунчоза і соєве спаржа - ідеальне поєднання! Хочу поділитися своїм способом їх приготування. Ці два продукти прекрасно доповнюють один одного не тільки за смаком, але і за харчовою цінністю.
Докладніше, як приготувати фунчозу зі спаржею, я розповім нижче. Для цієї страви можна взяти суху соєву спаржу, її потрібно буде просто залити окропом. Кукурудзу в качанах можна замінити на звичайну консервовану.
- Funčoza - 80-90 грам
- Спаржа соєва - 70 грам
- Морква по-корейськи - 70 грам
- Кукурудза - 70-100 грам (консервована)
- Арахісовий урбеч - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1-2 Ст. Ложок
- Яблучний оцет - 1 Чайна ложка
- Зелена цибуля - За смаком
- Кунжут - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Фунчозу залийте окропом і залиште на 5-7 хвилин. Потім промийте в холодній воді.
Для соусу змішайте яблучний оцет, арахісовий урбеч, рослинне масло і соєвий соус.
Спаржу і кукурудзу наріжте на скибочки середнього розміру.
У великій мисці з'єднайте спаржу, кукурудзу, морква по-корейськи і локшину.
Заправте соусом і добре перемішайте. Перед подачею посипте нарізаною зеленою цибулею і кунжутом.
Фунчоза зі спаржею готова, смачного!