Рецепт Фунчоза зі спаржею фото

Фунчоза зі спаржею
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Бобові , Соя
Веганські страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Фунчоза і соєве спаржа - ідеальне поєднання! Хочу поділитися своїм способом їх приготування. Ці два продукти прекрасно доповнюють один одного не тільки за смаком, але і за харчовою цінністю.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати фунчозу зі спаржею, я розповім нижче. Для цієї страви можна взяти суху соєву спаржу, її потрібно буде просто залити окропом. Кукурудзу в качанах можна замінити на звичайну консервовану.

  • Funčoza - 80-90 грам
  • Спаржа соєва - 70 грам
  • Морква по-корейськи - 70 грам
  • Кукурудза - 70-100 грам (консервована)
  • Арахісовий урбеч - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1-2 Ст. Ложок
  • Яблучний оцет - 1 Чайна ложка
  • Зелена цибуля - За смаком
  • Кунжут - За смаком
фунчоза зі спаржею - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
фунчоза зі спаржею - фото крок 2
Фунчозу залийте окропом і залиште на 5-7 хвилин. Потім промийте в холодній воді.
фунчоза зі спаржею - фото крок 3
Для соусу змішайте яблучний оцет, арахісовий урбеч, рослинне масло і соєвий соус.
фунчоза зі спаржею - фото крок 4
Спаржу і кукурудзу наріжте на скибочки середнього розміру.
фунчоза зі спаржею - фото крок 5
У великій мисці з'єднайте спаржу, кукурудзу, морква по-корейськи і локшину.
фунчоза зі спаржею - фото крок 6
Заправте соусом і добре перемішайте. Перед подачею посипте нарізаною зеленою цибулею і кунжутом.
фунчоза зі спаржею - фото крок 7
Фунчоза зі спаржею готова, смачного!

Схожі рецепти