Овочевий салат з сушеної спаржею
(покроковий рецепт з фото)
Сушеної спаржею називають соєву спаржу, яку часто вживають в їжу корейці. Вони готують з неї салати, прохолодні напої, перші страви і гаряче. Спробуйте і ви приготувати такий вид спаржі будинку.
Щоб приготувати корейське блюдо, вам не буде потрібно багато сил і часу. Використовуйте в якості головного інгредієнта популярну в Кореї соєву сушену спаржу. Вона може стати частиною салату або закуски, вирішувати вам. Щоб дізнатися, як приготувати салат з сушеної спаржею, прочитайте цей рецепт.
- Sparzha sushenaya - 50 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Консервована кукурудза - 100 грам
- Сіль - За смаком
Сушену спаржу дістаньте з упаковки і помістіть в миску. Залийте холодною водою і залиште на ніч. Вранці воду злийте, а спаржу наріжте на шматочки.
Часник очистіть і наріжте на слайси. Також можна просто розчавити зубчики плоскою стороною леза ножа, щоб вони віддали свій аромат.
Цибулю і моркву почистіть і вимийте. Наріжте цибулю півкільцями, а морква наріжте смужками за допомогою гострого ножа або ж спеціальної насадки на тертці. Розігрійте в сковороді рослинне масло і пасеруйте на ньому овочі до готовності.
До овочів додайте консервовану кукурудзу і спаржу. Посоліть і поперчіть за смаком. Гасіть інгредієнти під кришкою десять хвилин, потім заправте все майонезом і подавайте до столу.