Намазка з сушеної журавлини і зеленої цибулі
(покроковий рецепт з фото)
Намазка з сушеної журавлини і зеленої цибулі - дуже смачна намазки для приготування різних закусок і бутербродів. Готується дуже просто і швидко.
Поєднання журавлини і зеленої цибулі спершу здається сумнівним, але повірте мені на слово - це дійсно дуже смачно. Коли я приготувала першу порцію, з'їла її тут же, навіть ні з ким не поділившись - настільки це смачно. Використовується намазки з сушеної журавлини і зеленої цибулі по-різному, проте я вважаю за краще намазувати її на крекери або тости.
- Журавлина sushenaya - 50 грам
- Зелена цибуля - 50 грам
- Крем - 150 грам
- Вершковий сир - 100 грам
Для приготування нам знадобиться всього 4 інгредієнта - вершковий сир, журавлина, сметана і зелену цибулю.
Кладемо в мисочку вершковий сир і сметану.
Злегка збиваємо.
Додаємо дрібно нарізану зелену цибулю і сушену журавлину.
Знову гарненько збиваємо до отримання потрібної консистенції намазки. Якщо хочете ідеально гладку масу без шматочків журавлини і цибулі - подрібнюйте довше і інтенсивніше, якщо невеликі шматочки вас не бентежать - досить буквально 1-2 хвилин.
Прикрашаємо намазку зеленою цибулею і сушеної журавлиною - і подаємо до столу. Смачного!