Рецепт Салат з сушеної спаржі фото

Салат з сушеної спаржі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Спаржа
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 15 г. 0 хв.

Рецепт приготування салату з сушеної спаржі особливо популярний в далекосхідних регіонах Росії. Я теж його часто готую, благо рецепт дуже простий, а салат на смак виходить чудовий!

Опис приготування:

Рецепт салату з сухої спаржі:

1. Спаржу замочити в холодній воді по інструкції виробника на вказану кількість годин. Воду краще час від часу міняти. Постарайтеся не допускати надмірного розбухання спаржі, щоб вона зберегла свою пружну структуру.

2. Нарізати спаржу на брусочки 5-6 сантиметрів завдовжки, посолити, заправити оцтовою есенцією, перемішати.

3. Через 10 хвилин злити рідину, що утворилася.

4. Цибулю подрібнити і швидко обсмажити до золотистого кольору на розпеченій сковороді з рослинним маслом.

5. Додати в сковороду кунжут, цукор, соєвий соус, спеції, пропущений через прес часник. Перемішати і заправити спаржу.

6. Додати в миску зі спаржею морква по-корейськи, перемішати і прибрати в холодильник на 2-3 годину.

Через цей час салат з сушеної спаржі можна подавати на стіл! Приємного апетиту!

  • Sparzha sushenaya (соєве) - 200 грам
  • Морква по-корейськи - 100 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Кунжут - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Оцтова есенція (70%) - 2 чайних ложки
  • Перець червоний мелений - За смаком
  • Перець духмяний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
Рецепт салату з сухої спаржі:

1. Спаржу замочити в холодній воді по інструкції виробника на вказану кількість годин. Воду краще час від часу міняти. Постарайтеся не допускати надмірного розбухання спаржі, щоб вона зберегла свою пружну структуру.

2. Нарізати спаржу на брусочки 5-6 сантиметрів завдовжки, посолити, заправити оцтовою есенцією, перемішати.

3. Через 10 хвилин злити рідину, що утворилася.

4. Цибулю подрібнити і швидко обсмажити до золотистого кольору на розпеченій сковороді з рослинним маслом.

5. Додати в сковороду кунжут, цукор, соєвий соус, спеції, пропущений через прес часник. Перемішати і заправити спаржу.

6. Додати в миску зі спаржею морква по-корейськи, перемішати і прибрати в холодильник на 2-3 годину.

Через цей час салат з сушеної спаржі можна подавати на стіл! Приємного апетиту!

Схожі рецепти