Салат зі спаржею, горіхами і фетою
(покроковий рецепт з фото)
Простий і легкий, апетитний і ароматний - такий салатик однозначно урізноманітнює ваше звичне меню. Для всіх шанувальників спаржі рецепт - справжня знахідка. Запам'ятовуйте!
Крім основних інгредієнтів, цей салатик цікавий приголомшливою заправкою на основі листя м'яти. Смак виходить дійсно незвичайним! А сам процес, як приготувати салат зі спаржею, горіхами і фетою, не викличе труднощів навіть у новачків в кулінарії.
- Sparzha - 600 грам
- Листочки м'яти - 1/2 склянки
- Часник - 1-3 зубчиків
- Цибулина червона - 1/2 штуки
- Рисовий оцет - 3 Ст. Ложки
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Оливкова олія - 1/2 склянки
- Грецькі горіхи - 1/2 склянки
- Фета - 100-150 грам
- Листя салату - 1 пучок (по бажанню)
1. Вимийте спаржу, видаліть грубі кінці. Доведіть до кипіння воду, підсолити її і опустіть спаржу.
2. Через 3 хвилини перекладіть спаржу в миску з крижаною водою, щоб зупинити процес варіння та зберегти яскравий колір спаржі. Потім просушіть як слід.
3. Для приготування заправки в чаші блендера подрібніть цибулю, часник, м'яту, рисовий оцет, мідь, сіль і перець. Поступово влийте оливкову олію.
4. Заправку можна відразу вилити на спаржу, доповнити горіхами і сиром і подавати до столу.
5. Або ж доповнити все ще листям салату.
В обох варіантах виходить дуже здорово.
Смачного!
В обох варіантах виходить дуже здорово.
Смачного!