Індичка в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Я стала робити індичку в клярі після невдалих спроб приготувати що-небудь з індички. М'ясо у мене виходило дещо жорстким. Цей рецепт взяла у сестри і дуже задоволена! Ось він - спробуйте і ви!
Індичка в клярі - відмінне дієтичне блюдо, ніжне. Спробуйте її хоч раз приготувати, і індичка в клярі буде одним з ваших улюблених страв. Індичку можна і не гасити в молоці, а подати відразу після обсмажування на сковороді. Іноді я мариную шматочки індички заздалегідь, тоді м'ясо виходить дуже ніжним, головне нарізайте тонкі пласти. Загалом експериментувати можна нескінченно! Успіхів і приємного апетиту!
- Філе індички - 600 грам
- Яйце - 3 грами
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Підготувати продукти.
Індичку нарізати тонкими пластами і відбити.
М'ясо посолити і обваляти в борошні.
Потім вмочити індичку в збиті яйця. Знову вмочити в борошно і яйця. Смажити на олії 3-5 хвилин.
Обсмажені шматочки скласти в форму, залити наполовину молоком, гасити на повільному вогні, поки молоко повністю не випарується. Подати з овочами. Смачного!