Рецепт Індичка в клярі фото

Індичка в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Індичка , Птах
Низькокалорійні
На обід , На вечерю , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Я стала робити індичку в клярі після невдалих спроб приготувати що-небудь з індички. М'ясо у мене виходило дещо жорстким. Цей рецепт взяла у сестри і дуже задоволена! Ось він - спробуйте і ви!

Опис приготування:

Індичка в клярі - відмінне дієтичне блюдо, ніжне. Спробуйте її хоч раз приготувати, і індичка в клярі буде одним з ваших улюблених страв. Індичку можна і не гасити в молоці, а подати відразу після обсмажування на сковороді. Іноді я мариную шматочки індички заздалегідь, тоді м'ясо виходить дуже ніжним, головне нарізайте тонкі пласти. Загалом експериментувати можна нескінченно! Успіхів і приємного апетиту!

  • Філе індички - 600 грам
  • Яйце - 3 грами
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
індичка в клярі - фото крок 1
Підготувати продукти.
індичка в клярі - фото крок 2
Індичку нарізати тонкими пластами і відбити.
індичка в клярі - фото крок 3
М'ясо посолити і обваляти в борошні.
індичка в клярі - фото крок 4
Потім вмочити індичку в збиті яйця. Знову вмочити в борошно і яйця. Смажити на олії 3-5 хвилин.
індичка в клярі - фото крок 5
Обсмажені шматочки скласти в форму, залити наполовину молоком, гасити на повільному вогні, поки молоко повністю не випарується. Подати з овочами. Смачного!

Схожі рецепти