Ікра «п'ятихвилинка»
(покроковий рецепт з фото)
Моя любов до швидких рецептами неизмерима! Якщо чесно, то довго стояти на кухні я не люблю, а смачну їжу обожнюю. Тому у мене є колекція страв на швидку руку. І цей варіант досить цікавий.
У рецепті описано, як приготувати ікру "п'ятихвилинка" з горбуші. Її роблять за особливою технологією, яку потрібно уважно вивчити і повторити. Ікру необхідно діставати зі свіжої риби, так що уважно вибирайте самку в магазині або на ринку. За смаком вона майже така ж ніжно посолена, як звична нам.
- Горбуша з ікрою - 2 штуки
- Вода - 1 Склянка
- Сіль кам'яна - 1 Ст. Ложка