Ікра «п'ятихвилинка»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 10 хв.
Моя любов до швидких рецептами неизмерима! Якщо чесно, то довго стояти на кухні я не люблю, а смачну їжу обожнюю. Тому у мене є колекція страв на швидку руку. І цей варіант досить цікавий.
Опис приготування:
У рецепті описано, як приготувати ікру"П'ятихвилинка" з горбуші. Її роблять за особливою технологією, яку потрібно уважно вивчити і повторити. Ікру необхідно діставати зі свіжої риби, так що уважно вибирайте самку в магазині або на ринку. За смаком вона майже така ж ніжно посолена, як звична нам.
- Горбуша з ікрою - 2 штуки
- Вода - 1 Склянка
- Сіль кам'яна - 1 Ст. Ложка
З риби акуратно витягніть ікру.
Тепер потрібно зробити тузлук. Воду закип'ятіть з сіллю до повного розчинення.
Ікру залийте тузлуком на 4 хвилини. Потім ікру процідіть через сито.
Тепер ікру відокремте від плівки.
Потім знову влийте тузлук на 30 секунд. Знову його злийте через ситечко.
Ваша ікра"П'ятихвилинка" готова! Смачного!