Рецепт Ікра «п'ятихвилинка» фото

Ікра «п'ятихвилинка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти, Ікра
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, Фуршет
Солоне

Моя любов до швидких рецептами неизмерима! Якщо чесно, то довго стояти на кухні я не люблю, а смачну їжу обожнюю. Тому у мене є колекція страв на швидку руку. І цей варіант досить цікавий.

У рецепті описано, як приготувати ікру "п'ятихвилинка" з горбуші. Її роблять за особливою технологією, яку потрібно уважно вивчити і повторити. Ікру необхідно діставати зі свіжої риби, так що уважно вибирайте самку в магазині або на ринку. За смаком вона майже така ж ніжно посолена, як звична нам.

  • Горбуша з ікрою - 2 штуки
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль кам'яна - 1 Ст. Ложка

Схожі рецепти