Рецепт Ікра «п'ятихвилинка» фото

Ікра «п'ятихвилинка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Ікра
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Солоне
Кількість порцій: 10
Час приготування: 10 хв.

Моя любов до швидких рецептами неизмерима! Якщо чесно, то довго стояти на кухні я не люблю, а смачну їжу обожнюю. Тому у мене є колекція страв на швидку руку. І цей варіант досить цікавий.

Опис приготування:

У рецепті описано, як приготувати ікру"П'ятихвилинка" з горбуші. Її роблять за особливою технологією, яку потрібно уважно вивчити і повторити. Ікру необхідно діставати зі свіжої риби, так що уважно вибирайте самку в магазині або на ринку. За смаком вона майже така ж ніжно посолена, як звична нам.

  • Горбуша з ікрою - 2 штуки
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль кам'яна - 1 Ст. Ложка
ікра
З риби акуратно витягніть ікру.
ікра
Тепер потрібно зробити тузлук. Воду закип'ятіть з сіллю до повного розчинення.
ікра
Ікру залийте тузлуком на 4 хвилини. Потім ікру процідіть через сито.
ікра
Тепер ікру відокремте від плівки.
ікра
Потім знову влийте тузлук на 30 секунд. Знову його злийте через ситечко.
ікра
Ваша ікра"П'ятихвилинка" готова! Смачного!

Схожі рецепти